Πλησιάζει η μέρα όπου η Δραπανιώτισσά μας, η Πολιούχος τού Αργοστολίου, θα περάσει απέναντι… για να συναντήσει τούς Αργοστολιώτες και να τους θυμίσει τη «μικρότητα» τής ζωής και την αθανασία τής «απέναντι όχθης».
Η Κυρά της Γέφυρας…
Εκκλησία
15/09/2016 | 11:35

Κι ενώ η αποκατάσταση τής γέφυρας ολοκληρώθηκε, κι ενώ ο κ. Πρόεδρος τής Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Κεφαλονιά μας στις 21-5-2016, κι ενώ ο κ. Πρωθυπουργός επρόκειτο να μας επισκεφθεί, τα εγκαίνια τής γέφυρας De Bosset –  τής μεγαλύτερης λίθινης γέφυρας της Ευρώπης – ακόμη δεν πραγματοποιήθηκαν.

Η γέφυράς μας – που έγινε από πέτρα για να ενώσει τις δύο όχθες και άντεξε ποτισμένη με τα δάκρυα των συμπολιτών μας ανά τους αιώνες, που τη  διάβαιναν για να συνοδεύσουν τούς προσφιλείς τους στην «απέναντι όχθη» – είναι έτοιμη.

Κυρά τής απέναντι όχθης και προστάτης αυτών που έφυγαν από  κοντά μας, είναι η Παναγία η Δραπανιώτισσα.

Πλησιάζει η μέρα όπου η Δραπανιώτισσά μας, η Πολιούχος τού  Αργοστολίου, θα περάσει απέναντι… για να συναντήσει τούς Αργοστολιώτες και να τους θυμίσει τη «μικρότητα» τής ζωής και την αθανασία τής «απέναντι όχθης».

Κύριε Δήμαρχε,

Κατά την είσοδό Της εις τη γέφυρα, πρέπει τελικά ΑΥΤΗ… Η ΚΥΡΑ  ΜΑΣ… Η ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΜΑΣ… να κόψει την…. κορδέλα τών εγκαινίων  τής γέφυρας Αργοστολίου.

 

Αργοστόλι 14 Σεπτεμβρίου 2016

Λίλα Σπ. Καππάτου

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer