Κάθε κρουαζιερόπλοιο, μικρό ή μεγάλο, που επιλέγει την Κεφαλονιά ως προορισμό, αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για το νησί
Η Κεφαλονιά υποδέχτηκε το κρουαζιερόπλοιο “Queen Elizabeth”
Τουρισμός
04/10/2015 | 18:55

Πρόσφατα προσέγγισε την Κεφαλονιά, στα πλαίσια προγραμματισμένης Κρουαζιέρας,το πολυτελέστατο Κρουαζιερόπλοιο Queen Elizabeth, το οποίο εκπροσωπεί στο Νησί ο Ταξιδιωτικός Πράκτορας κ.Διονύσης Έρτσος.

Κάθε Κρουαζιερόπλοιο, μικρό ή μεγάλο, που επιλέγει την Κεφαλονιά ως προορισμό ,αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για το Νησί, όταν όμως προσεγγίζει ένα πλωτό ανάκτορο του επιπέδου του Queen Elizabeth, φυσικά και αποτελεί ξεχωριστή στιγμή, την οποία η Τουριστική Επιτροπή του Νησιού με σεβασμό και ευγένεια υπογραμμίζει διακριτικά.

Με το σκεπτικό αυτό, ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, συνοδευόμενος από την Πλωτάρχη κ.Παναγιώτα Κολοβού, τον Πλοίαρχο κ. Άγγελο Μπενετάτο, τον Α/Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ.Χρίστο Λευκαδίτη, τον εκπρόσωπο της Εταιρείας στο Νησί κ. Έρτσο και εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., επισκέφθηκαν την Πλοίαρχο, προσφέροντας εθιμοτυπικά δώρα και έντυπο πληροφοριακό υλικό της Κεφαλονιάς για τις Βιβλιοθήκες του υπερπολυτελούς Κρουαζιεροπλοίου.

Η Πλοίαρχος κ.Inger Klein Thorhauge και αντιπροσωπεία Αξιωματικών του Πλοίου ευχαρίστησαν για την υποδοχή, εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή τους για της Λιμενικές Υποδομές του Νέου Λιμενοβραχίονα και τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές του Νησιού και αντι-προσέφεραν στον κ.Κεκάτο την Τιμητική Πλακέτα του ιστορικού Πλοίου.

Ακολούθως έγινε μια μικρή δεξίωση και η καθιερωμένη ξενάγηση στις εντυπωσιακού σχεδιασμού εγκαταστάσεις των δέκα (10) ορόφων του Κρουαζιερόπλοιου.

kek1 kek2

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer