ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κεκάτος υποδέχθηκε τον Κυβερνήτη της Κ/Φ Κάσος, Πλωτάρχη Π.Ν. Κωνσταντίνο Νασσόπουλο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Ανθυποπλοίαρχο Π.Ν. Εμμανουήλ Δαμανάκη.
Η Κεφαλονιά υποδέχεται το Κ/Φ Κάσος
Κοινωνία
11/11/2014 | 05:18

Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ.Αλέξανδρο Παρίση, υποδέχθηκε τον Κυβερνήτη της Κ/Φ Κάσος, Πλωτάρχη Π.Ν. κ.Κωνσταντίνο Νασσόπουλο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Ανθυποπλοίαρχο Π.Ν. κ.Εμμανουήλ Δαμανάκη .
Σε μία σεμνή Τελετή Υποδοχής ο κ.Κεκάτος προσέφερε την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου στον κ.Κυβερνήτη σε ένδειξη σεβασμού και τιμής προς την ιστορική κανονιοφόρο, που κατέπλευσε στο Νησί στα πλαίσια Άσκησης και Ναυτικής επιτήρησης στο Ιόνιο πέλαγος.
Ο κ.Α/Δήμαρχος αναφέρθηκε στη μεγάλη συμπαράσταση που είχε η Κεφαλονιά κατά τη διάρκεια των δίδυμων Σεισμών του χειμώνα που μας πέρασε, από τις δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού, όπως άλλωστε είχε συμβεί και κατά το παρελθόν στους καταστροφικούς Σεισμούς τον Αύγουστο του 1953.
Ο κ.Πλωτάρχης ευχαρίστησε για την τιμή που του γίνεται και προσκάλεσε τον κ.Α/Δήμαρχο αλλά και Σχολεία του Νησιού, που θα ήθελαν να ξεναγηθούν στο Πλοίο.
Το πλοίο, ανάδοχος του οποίου ήταν η Χρυσή Ολυμπιονίκης κ.Βούλα Πατουλίδου, είναι Ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης, συμμετείχε σε διασυμμαχικές Ασκήσεις, σε πολλές Επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, στις βραχονησίδες των Ιμίων και στην Ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Την επομένη, για υπηρεσιακούς λόγους έγινε έκτακτη αναχώρηση του πλοίου, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η προγραμματισμένη ξενάγηση, αλλά ο κ.Κυβερνήτης προσέφερε στον κ.Κεκάτο την Τιμητική Πλακέτα του Πλοίου στη Δημοτική Αρχή, σε ένδειξη τιμής για την υποδοχή.

kek1 kek2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer