Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν 50 καλλιτεχνικά δρώμενα από επαγγελματίες καλλιτέχνες, σε συνεργασία με τους ανά τόπο Πολιτιστικούς Οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα, ένα σε κάθε πόλη
Η Κεφαλονιά συμμετέχει στον Πανελλήνιο Μαραθώνιο Αλληλεγγύης
Πολιτική
06/04/2015 | 09:37

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο σε προγραμματισμένη Σύσκεψη εργασίας την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Πανελληνίου Μαραθωνίου Αλληλεγγύης κ.Χαρά Καραγιαννάκη.

Σκοπός της Σύσκεψης ήταν η επίσημη συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στον Πανελλήνιο Μαραθώνιο Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί  σε συνεργασία με το Σωματείο Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος, με σκοπό τη  διοργάνωση πολιτιστικού και κοινωνικού προγράμματος  δράσης, στα πλαίσια του οποίου, μέσα από φιλανθρωπικές θεατρικές παραστάσεις θα δημιουργηθεί ένα Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για Παιδιά σε Δημόσιο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν 50 καλλιτεχνικά δρώμενα από επαγγελματίες Καλλιτέχνες, σε συνεργασία με τους ανά τόπο Πολιτιστικούς Οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα, ένα σε κάθε πόλη, ενώ τα έσοδα των παραστάσεων να διατεθούν για τη στήριξη του προαναφερόμενου σκοπού.

Στη συνάντηση, συμμετείχε ευγενώς ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης  κ.Γεράσιμος Τιμοθεάτος, ενώ την υποστήριξη τους δήλωσαν επίσης η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δρ Σοφία Ζαφειράτου και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς κ. Άγγελος Κωνσταντάκης.

Τέλος ο κ.Κεκάτος, αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη την κ.Καραγιαννάκη για την αξιέπαινη πρωτοβουλία, της προσέφερε εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου.

F.hospital 2 F.hospital 3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer