Κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι: «Αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την εποχικότητα στον τουρισμό: Από τη θεωρία στην πράξη
Η Κεφαλονιά στο Συνέδριο Τουρισμού IMIC
Τουρισμός
24/02/2014 | 21:26

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2014, στο ξενοδοχείο Athens Ledra (πρώην Ledra Marriott) και ο Δήμος Κεφαλονιάς θα εκπροσωπηθεί από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα : Πώς δημιουργείται ένας νέος προορισμός κρουαζιέρας, «το παράδειγμα της Κεφαλονιάς».

Κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι : «Αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την εποχικότητα στον τουρισμό: Από τη θεωρία στην πράξη» και θα πλαισιωθεί από διακεκριμένους Ομιλητές που εμπλέκονται με την Τουριστική Βιομηχανία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας (περιβάλλον, κλίμα, νησιά και ακτές, πολιτισμός, κρουαζιέρες, γαστρονομία, εναλλακτικές δυνατότητες, φυσικό κάλλος κ.λπ.), καθιστούν εφικτή την ανάπτυξη υψηλού επιπέδου σύγχρονων μορφών τουρισμού.

Στο IMIC 2014 θα αναλυθούν τα καίρια θέματα που αφορούν στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου επιτυχούς αντιμετώπισης της εποχικότητας στον τουρισμό.

Η Κεφαλονιά, που πρόσφατα συμπεριλήφθηκε από τον διεθνή ταξιδιωτικό οργανισμό Tripadvisor στον κατάλογο των 6 πιο όμορφων Νησιών της Ευρώπης ,αποτελεί σταθερά ανερχόμενο προορισμό κρουαζιέρας  με σημαντικά οφέλη της τοπικής οικονομίας, που επλήγη ιδιαίτερα από τους πρόσφατους  δίδυμους Σεισμούς.

tourismos

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer