Με τη συμμετοχή ταξιδιωτικών παραγόντων του νησιού δόθηκε η σημαντική δυνατότητα ουσιαστικής προβολής της Κεφαλονιάς στη διεθνή Τουριστική Αγορά
Η Κεφαλονιά στο Βερολίνο
Τουρισμός
10/03/2014 | 17:33

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο , ο Δήμος Κεφαλονιάς εκπροσωπήθηκε από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο, ο οποίος μετέφερε Προσκλητήριο Μήνυμα Επίσκεψης στο Νησί του Δημάρχου κ.Αλέξανδρου Παρίση, προς τη διεθνή Τουριστική Αγορά.

Στο καλαίσθητο Τμήμα Τουριστικής Προβολής  της Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων, η Κεφαλονιά συγκέντρωσε το διεθνές ενδιαφέρον από κεντρικούς παράγοντες της Τουριστικής Βιομηχανίας . Η Υπουργός Τουρισμού κ.Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. κ.Παναγιώτης Λειβαδάς με τους Συνεργάτες τους,  τίμησαν με την παρουσία τους την Έκθεση, στην οποία υπήρξε ειδική προβολή της Κεφαλονιάς με το συντονισμό της Διευθύντριας  ΕΟΤ Γερμανίας κ.Ολυμπίας Τσιουλάκη.

berolino (3)

Συγκεκριμένα, μετά τις δηλώσεις στήριξης του Νησιού μετά τους δίδυμους Σεισμούς  στα διεθνή Ταξιδιωτικά ΜΜΕ από τον κ.Λειβαδά, τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων κ.Σπύρο Γαλιατσάτο , τον Ταξιδιωτικό Πράκτορα κ.Κίμωνα Γασπαράτο και τον κ.Κεκάτο, ακολούθησε Δεξίωση με προβολή τοπικών προϊόντων της Κεφαλονιάς .
Με τη συμμετοχή Ταξιδιωτικών παραγόντων του Νησιού δόθηκε η σημαντική δυνατότητα ουσιαστικής προβολής της Κεφαλονιάς στη διεθνή Τουριστική Αγορά.

Το Παράρτημα της Κεφαλονιάς τίμησε επίσης, μεταξύ των άλλων προσωπικοτήτων, με την παρουσία του και ο Γερμανός υφυπουργός Αναπτυξιακής Συνεργασίας και εντεταλμένος της Καγκελαρίου Μέρκελ για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Χοακίμ Φούχτελ, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού μετά τους σεισμούς στο Νησί και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τη στήριξη του Νησιού.

berolino (2)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer