Με πρόσκληση του Δημοσιογράφου Μπάμπη Κοκκώση προς τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κεκάτο, οι πεζοδρομικές διαδρομές της Κεφαλονιάς προβλήθηκαν στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Φωνή της Ελλάδας», στην Εκπομπή «Στα μονοπάτια της Πατρίδας».
Η Κεφαλονιά στη «Φωνή της Ελλάδας»
Τουρισμός
21/01/2016 | 14:39

Με πρόσκληση του Δημοσιογράφου κ.Μπάμπη Κοκκώση προς τον Α/Δήμαρχο Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο, οι πεζοδρομικές διαδρομές της Κεφαλονιάς προβλήθηκαν στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Φωνή της Ελλάδας», στην Εκπομπή «Στα μονοπάτια της Πατρίδας».
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης , δόθηκε η ευκαιρία προβολής και ανάδειξης των εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς περιπατητικών διαδρομών που υπάρχουν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Νησιού.
Ο κ.Κεκάτος επεσήμανε τη μοναδικότητα των ειδικών μονοπατιών, που περνούν μέσα από παραδοσιακούς οικισμούς, αρχαιολογικά ευρήματα , παρεκκλήσια, λίμνες και τον Εθνικό Δρυμό του Αίνου.
Επίσης αναφέρθηκαν αναλυτικά οι δραστηριότητες των Περιπατητικών Συλλόγων στο Νησί , που συνδυάζουν την ξενάγηση με την άθληση του περπατήματος, όπως και τους διάφορους βαθμούς περιπατητικής δυσκολίας.

pezoporia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer