Κυρίαρχη επιδίωξή μας ήταν και παραμένει η απ' ευθείας αεροπορική σύνδεση της Γερμανίας (από οποιαδήποτε πόλη) με την Κεφαλονιά
Η Κεφαλονιά “πετάει” για Βερολίνο!
Τουρισμός
04/03/2014 | 16:37

Την Τετάρτη 5 του μηνός, ξεκινάει η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση Ι.Τ.Β στο Βερολίνο.

Τα Νησιά μας θα εκπροσωπηθούν όπως κάθε φορά, από “ισχυρή ομάδα” επαγγελματιών, όπως ο Πρόεδρος της Ενωσής μας κ Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Αντιπρόεδρος κ Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο ξενοδόχος κ. Διονύσης Γαλιατσάτος, οι τουριστικοί πράκτορες κ Κίμων Γασπαράτος, κ Νέστορας Γιουλάτος και κ Αθανάσιος Καραπέτσας.

Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη εκδήλωση στο περίπτερο του ΕΟΤ εκδήλωση Robola Huppy Hour για την οποία έχουν προσκληθεί Τour Operators, Tour Reporters καθώς και Bloggers και άλλες προσωπικότητες, προκειμένου να δοκιμάσουν κρασί και τυριά και να γίνει συζήτηση για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Στην εκδήλωση αυτή (και όχι μόνον) θα έχουμε τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ Βαγγέλη Κεκάτο. Θα παραστεί επίσης η Υπουργός κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, η Γενική Δ/ντρια και Δ/ντρια Διαφήμισης του ΕΟΤ κ Αντζελα Βαρελά, στελέχη του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας, μέλη της Κεφαλονίτικης παροικίας το Βερολίνου και άλλες προσωπικότητες.

Οπως και κάθε φορά θα γίνουν και ιδιαίτερες επαφές με Τ Οs, διαφόρων αγορών. Από αυτούς που έχουν ήδη πρόγραμμα, θα πληροφορηθούμε με ακρίβεια για τις μέχρι τώρα κρατήσεις, αλλά και τις τάσεις των αγορών και από αυτούς που δεν έχουν πρόγραμμα, θα εξετάσουμε τη δυνατότητα συνεργασίας (για το 2015 και μετά).

Κυρίαρχη επιδίωξή μας ήταν και παραμένει η απ ευθείας αεροπορική σύνδεση της Γερμανίας (από οποιαδήποτε Πόλη) με την Κεφαλονιά . Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν.

Θα επανέλθουμε για πληρέστερη ενημέρωση μετά το πέρας της έκθεσης.

 

Η πανέμορφη παραλία του Μύρτου

Η πανέμορφη παραλία του Μύρτου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer