Μεγάλη κινητοποίηση στη Κεφαλληνιακή παροικία των Αθηνών για τη μεγάλη συναυλία της Δευτέρας στο Ακροπόλ!
«Η Κεφαλονιά μας χρειάζεται»!
Πολιτισμός
07/03/2014 | 19:56

Μεγάλη κινητοποίηση επικρατεί στους Κεφαλλονίτες της Αθήνας για τη συναυλία της ερχόμενης Δευτέρας, 10 Μαρτίου, στο θέατρο «Ακροπόλ». Η συναυλία Αλληλεγγύης με τίτλο «Η Κεφαλονιά μας χρειάζεται» διοργανωνεται από την Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών.

Ήδη από χθες όλοι σχεδόν οι τηλεοπτικοί σταθμοί (κεντρικοί και Περιφερειακοί) παίζουν το 40 δευτερολέπτων σποτάκι της μεγάλης συναυλίας, που υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Κακή, συμμετέχουν μεγάλα ονόματα όπως αυτό του Βασίλη Λέκκα, του Παναγή Μπαρμπάτη, των αδελφών Καραβιώτη καθώς και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών.

Από χθες υπάρχει τεράστια ζήτηση με αποτέλεσμα να έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα της Αδελφότητας στην Αθήνα. επικοινωνήσαμε με ανθρώπους του συλλόγου που μας τόνισαν ότι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία καλό θα ήταν να είναι από νωρίς στο θέατρο Ακροπόλ (η παράσταση αρχίζει στις 19:00).
Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι από τις ηλεκτρονικές οθόνες του Μετρό της Αθήνας θα διαφημιστεί η μεγάλη Κεφαλλονίτικη συναυλία.
Φυσικά η μουσική παράσταση θα έχει πολλές εκπλήξεις που οι διοργανωτές δεν μας αποκαλύπτουν. Μάλιστα οι εκπλήξεις θα ξεκινήσουν πριν καλά καλά αρχίσει η συναυλία. Τη παρουσίαση θα κάνει ο μεγάλος ηθοποιός (με καταγωγή από τη Κεφαλονιά) Κώστας Βουτσάς.

akropol

Το Θέατρο «Ακροπόλ» αναμένεται να είναι κατάμεστο τη Δευτέρα το βράδυ.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer