Η ΕΡΤ1 και η πρωινή εκπομπή "10 στην ενημέρωση" με τους Νίκο Αγγελίδη και Χρήστο Παγώνη φιλοξένησαν σήμερα το πρωί την Κεφαλλονιά μέσα από ζωντανή σύνδεση
Η Κεφαλλονιά στην ΕΡΤ, με Κωνσταντάκη και καντάδες… [εικόνες + βίντεο]
Δημοφιλή
25/04/2017 | 19:26

Της Γιάννας Κουλουμπή

Η ΕΡΤ1 και η πρωινή εκπομπή “10 στην ενημέρωση” με τους Νίκο Αγγελίδη και Χρήστο Παγώνη φιλοξένησαν σήμερα το πρωί την Κεφαλλονιά μέσα από ζωντανή σύνδεση με skype, θέλοντας να πραγματοποιήσουν ένα μικρό αφιέρωμα στο νησί μας και το γεγονός ότι φέτος συμπληρώνονται 260 χρόνια που το Αργοστόλι αποτελεί την πρωτεύουσα της Κεφαλλονιάς.

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής αρχικά πρόβαλλαν βίντεο της Κεφαλλονιάς του συνεργάτη μας Γιάννη Πρασσίδη και της επιτυχημένης κεφαλλονίτικης εταιρίας στο κομμάτι των εφαρμογών και των social media «life think», εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για τα χρώματα και τις ομορφιές του νησιού.

Στην συνέχεια, έβαλαν στην παρέα τους τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, ο οποίος τους καλημέρισε με φόντο την υπέροχη θέα του κόλπου του Αργοστολίου από το ξενοδοχείο KEFALONIA GRAND και τους έδωσε μια γεύση από το τι σημαίνει κεφαλλονίτικη καντάδα. Διονύσης Παγουλάτος (μαέστρος της ΚΕΔΗΚΕ), Γεράσιμος Γεωργόπουλος (μαέστρος φιλαρμονικής Σάμης της ΚΕΔΗΚΕ), Γρηγόρης Βαγγελάτος( μαέστρος της ΚΕΔΗΚΕ) και Γεράσιμος Ραζής –Γαλιατσάτος (γνωστός και ως ο «τενόρος») ένωσαν τις φωνές τους και τραγούδησαν «εις τον αφρό της θάλασσας» προκαλώντας τα ποικίλα σχόλια των  δημοσιογράφων της εκπομπής.

Αμέσως μετά ο κ. Κωνσταντάκης απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού, αλλά και το πώς έχει κατορθώσει η Κεφαλλονιά να αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, σχολιάστηκαν η κουζίνα μας, το κρασί μας και φυσικά η κεφαλλονίτικη «τρέλα» μας…

Δείτε το βίντεο, αξίξει…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer