Η Κερασιά είναι η μοναχοκόρη της Ελένης Λυμπερατου Μιχαλατου από το Τσακαρισιάνο και του Στέλιου Μιχαλάτου από τα Βλαχάτα Λειβαθούς.
Η Κερασιά νυφούλα στη Νέα Υόρκη!
 Ομογένεια
11/11/2013 | 10:27

maria_xristoforatosΤης Μαρίας Χριστοφοράτος
Ξεχωριστή ημέρα για την οικογένεια Στέλιου και Ελένης Μιχαλάτου αφού η μοναχοκόρη τους ντύθηκε νυφούλα!  Η Κερασιά, στο επάγγελμα ζαχαροπλάστης( (αφού τελείωσε το Πανεπιστήμιο σπούδασε, Baking and Pastry at Institute of culinary education) πήρε στο χέρι τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Τριλιβα και πέρασε το κατώφλι του ιερού Ναού του Αρχάγγελου Μιχαήλ (Port Washington N.Y.) για βίο ευλογημένο. Κουμπάρος ο γιατρός Χρηστός Παππάς. Μετά το μυστήριο δεξιωθήκαν 250 άτομα στο The Inn New Hyde Park. Ακλούθησε ένα φανταστικό Κεφαλλονίτικο γλέντι με την καταπληκτική ορχήστρα του Νίκου Κούτση, μέχρι τις πρωινές ώρες.

gamos_kerasias17
Και οι δύο τους είναι παιδία ομογενών. Η Κερασιά είναι η μοναχοκόρη της Ελένης Λυμπερατου Μιχαλατου από το Τσακαρισιάνο και του Στέλιου Μιχαλάτου από τα Βλαχάτα Λειβαθούς. Όλοι οι Τσακαρισιανέοι παρόντες, με επικεφαλή τον Πρόεδρο του Αίνου Βασίλη Κοκκόση, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγο του.
Η γαμήλια τούρτα ήταν φτιαγμένη από την Κερασιά.
Να ευχηθούμε στα παιδία, Κερασιά και Κωνσταντίνο, να ζήσουν και σύντομα να αποκτήσουν πολλούς απογόνους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer