Συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία παραδόθηκε στο Δήμο και ένα μικρό δένδρο ελιάς με συμβολική σημασία, καθώς και ένα μπουκάλι με νερό του Αιγαίου.
Η καρδιά της Σύρου χτύπησε στην Κεφαλονιά… (βίντεο)
Κοινωνία
25/02/2014 | 22:16

Της Γιάννας Κουλουμπή
Παραδόθηκαν σήμερα Τρίτη, 25 Φλεβάρη, τα είδη πρώτης ανάγκης που έφτασαν από την Σύρο για την Κεφαλονιά και τους ανθρώπους που επλήγησαν περισσότερο από τους δύο καταστροφικούς σεισμούς των προηγούμενων ημερών.

Τα προϊόντα αγοράστηκαν μετά από τον τηλεμαραθώνιο αγάπης που διεξήγαγε η  «Αιγαίο Ραδιοτηλεόραση» στην Σύρο, με την υποστήριξη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Κυκλάδων, του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας Σύρου  και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλησσά

Στο νησί μας βρέθηκαν και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο το πρωί ο συντονιστής και παρουσιαστής του τηλεμαραθωνίου Μπ. Κουλούρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου Γ. Καλοφωλιάς, ο δημοσιογράφος Σταμ. Καλυμιώτης και ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε τα προϊόντα

Συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία παραδόθηκε στο Δήμο και ένα μικρό δένδρο ελιάς με συμβολική σημασία, καθώς και ένα μπουκάλι με νερό του Αιγαίου, ώστε να συμβολίζει την ένωση του Ιονίου με το Αιγαίο.

Στην λιτή τελετή υποδοχής των εκπροσώπων από το όμορφο νησί της Σύρου έδωσαν το παρόν επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης και ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Διονύσης Κοκκόσης.

syros-1 syros-3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer