Συμμετέχει σε ένα διεθνές album που περιλαμβάνει τη συμμετοχή της στο τραγούδι “Buona vita”
Η Καίτη Γαρμπή σε… jazz διάθεση!
Life
24/05/2014 | 19:52

Καίτη Γαρμπή και σε jazz διάθεση γίνεται; Κι όμως!

Η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια συμμετέχει σε ένα διεθνές album που περιλαμβάνει τη συμμετοχή της στο τραγούδι “Buona vita”. Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι το γνωρίσαμε ως ντουέτο της Καίτης Γαρμπή με την Ornela Vanoni, το οποίο και περιλαμβάνεται στον πρώτο ξενόγλωσσο δίσκο της πρώτης αλλά και στο τελευταίο cd της “Περίεργες μέρες”.

Η Jazz version του “Buona Vita” επιφυλάσσει 2 νέες εκπλήξεις! Tο τραγούδι έχει εμπλουτιστεί μουσικά με τρομπέτα, από τον μοναδικό στο είδος του Paolo Fresu, και την Καίτη Γαρμπή με την Ornella Vanoni συνοδεύει πλέον και ο Teofilo Chantre, συνθέτης του τραγουδιού!

Ο δίσκος έχει 16 τραγούδια και 1 ακυκλοφόρητο bonus track από την αείμνηστη Cesaria Evora. Κατά τη διάρκεια του Μαΐου κυκλοφορεί αποκλειστικά μέσω του περιοδικού “Musica Jazz” και στη συνέχεια θα διανεμηθεί σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες και δισκοπωλεία στην Ιταλία και σε άλλες χώρες από την EGEA Music.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του δίσκου θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παγκόσμιου Προγράμματος Σίτισης (ONU’s World Food Program).Η συλλογή “CAPO VERDE, TERRA D’ AMORE” jazz special, είναι μια παραγωγή του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Numar Un” σε συνεργασία με τη Sony France και τη Lusafrica.

 

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer