Άρθρο "καταπέλτης" του Σπύρου Αλεβιζόπουλου μετά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Η Θεοπεφτάτου δεν έχει ..ιδέα από πολιτική
Πολιτική
18/07/2015 | 14:21

Ας μην έχουμε αυταπάτες. Μπορεί η Αφροδίτη να είναι εξαιρετική σαν άνθρωπος, τίμια και καθαρή με τους συντρόφους της, αλλά πολιτικός δεν είναι. Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. Ούτε καν γνωρίζει την ιστορία των συντρόφων της που είναι δίπλα της. Όχι όλοι, αλλά για τους περισσότερους ξέρουμε ότι είναι «μπαρουτοκαπνισμένοι» μέσα στην αριστερά. Ας είμαστε επιεικείς.
Φάνηκε από την αρχή ότι πρόκειται για ένα απολίτικο έντιμο πρόσωπο, αλλά όχι με πραγματική γνώση τι είναι η πολιτική και η αριστερά.
Μην έχουμε ψευδαισθήσεις, ότι η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου θα έχει δυναμική παρουσία στις εξελίξεις που διαγράφονται μέχρι τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη που θα γίνουν οι εκλογές. Πολλοί, κι όχι μόνο η Αφροδίτη, θα δώσουν εξετάσεις για όσα διαδραματίζονται στη χώρα μας μετά την ψήφιση του 3ου Μνημονίου.
Εξάλλου κατάφερε ο Τσίπρας να αποϊδεολογικοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, να δώσει άλλοθι και συγχωροχάρτι στις προηγούμενες κυβερνήσεις για τις μνημονιακές καταστροφές που έφεραν, και είπε το αμίμητο «το να είναι κάποιος εξαιρετικός οικονομολόγος δεν σημαίνει ότι είναι και καλός πολιτικός», (κάπου δένει και με τη δικιά μας περίπτωση). Στη συνέχεια έκανε υπουργό τον Παύλο Χαϊκάλη, στο πρόσωπο του οποίου προφανώς διέκρινε τη στόφα του καλού πολιτικού. Κι επιμένει να θέλει να τον παίρνουμε στα σοβαρά. Πρόβλημά του.

Σπύρος  Αλεβιζόπουλος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer