Την αποστολή αποτελούν οι παλιοί ποδοσφαιριστές Γρηγόρης Γεωργάτος και Κριστιάν Καρεμπέ και ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Β. Τοκάκης
Η «ερυθρόλευκη» αποστολή στο Ληξούρι (βίντεο)
Αθλητισμός
20/02/2014 | 13:29

Στο Ληξούρι μετέβη σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στο νησί μας, προκειμένου να μοιράσει δώρα στους μικρούς μαθητές, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στηρίξει ηθικά τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Παλικής.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούν οι παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας Γρηγόρης Γεωργάτος και Κριστιάν Καρεμπέ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς και ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Βασίλης Τοκάκης.

Αμέσως μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής μετέβησαν στο λιμάνι του Αργοστολίου, συνοδευόμενα από τον δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, προκειμένου να μεταβούν με το φέρι μποτ της γραμμής, στο Ληξούρι.

apostolh_olumpiakos3 apostolh_olumpiakos4 apostolh_olumpiakos5 apostolh_olumpiakos8 apostolh_olumpiakos10 apostolh_olumpiakos11 apostolh_olumpiakos12 apostolh_olumpiakos13 apostolh_olumpiakos14 apostolh_olumpiakos15

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer