Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τίμησε με μια όμορφη εκδήλωση η Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών σε συνεργασία με τον Σύλλογο "Γνώση Πανόραμα"
Η ΕΠΑΣ Νοσηλευτών τίμησε το “ωραίο φύλο”!
Κοινωνία
06/03/2015 | 13:10

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου τίμησε το πρωί της Παρασκευής με μια όμορφη εκδήλωση η Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών σε συνεργασία με τον Σύλλογο “Γνώση Πανόραμα”.

Το παρών έδωσαν ο π. Ξενοφών Ζαρκάδας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Τζωρτζάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου, Μάκης Αποστολάτος και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, οι οποίοι στο μήνυμα που έστειλαν υπογράμμισαν ότι χωρίς τη γυναίκα δεν θα υπήρχε ζωή καθώς είναι εκείνη που μας φέρνει στον κόσμο, είναι σύντροφος μας και παράλληλα μητέρα των παιδιών μας.

Τη γιορτή, που περιλάμβανε απαγγελία ποιημάτων και σπαρταριστές ιστορίες για το ρόλο της γυναίκας στις σύγχρονες κοινωνίες, επιμελήθηκαν από κοινού ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ., Σπύρος Σακαλής μαζί με τις σπουδάστριες της Σχολής και η Πρόεδρος του Συλλόγου “Γνώση Πανόραμα”, Μαρία Κολαϊτη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του.

 

epas-gynaika (1) epas-gynaika (2) epas-gynaika (3) epas-gynaika (5) epas-gynaika (6) epas-gynaika (7) epas-gynaika (8) epas-gynaika (9) epas-gynaika (10) epas-gynaika (11) epas-gynaika (12) epas-gynaika (13) epas-gynaika (14) epas-gynaika (15) epas-gynaika (16) epas-gynaika (17) epas-gynaika (18) epas-gynaika (19) epas-gynaika (20) epas-gynaika (21) epas-gynaika (22)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer