Τη στροφή προς το μεσαίο χώρο και σε στελεχιακό επίπεδο επιθυμεί να αποτυπώσει ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Η επανεμφάνιση Μοσχονά στη «γαλάζια» πολυκατοικία
Πολιτική
10/08/2015 | 12:21

Τη στροφή προς το μεσαίο χώρο και σε στελεχιακό επίπεδο επιθυμεί να αποτυπώσει ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος στελεχώνει το νέο επιτελείο του με στενούς του συνεργάτες, ενώ παράλληλα μελετά και κινήσεις για την ανάδειξη της στρατηγικής του μεσαίου χώρου εμπράκτως.

Ο ρόλος Μοσχονά στην νέα ανθρωπογεωγραφία της ΝΔ

ο νέος πρόεδρος της ΝΔ έχει κάνει τις κεντρικές επιλογές του για τους συνεργάτες του. Ο διευθυντής του γραφείου του Σωτήρης Κορομάντζος τον ακολούθησε και στο προεδρικό γραφείο, ενώ στη γαλάζια καθημερινότητα έχει επιστρέψει και ο Νίκος Καραχάλιος. Παράλληλα, άλλοι δύο στενοί συνεργάτες του κυρίου Μεϊμαράκη, ο Γιάννης Χατζής και ο Πελοπίδας Καλλίρης αναλαμβάνουν κεντρικό ρόλο στο κόμμα.
Ο Άγγελος Μοσχονάς, μέλος της πρωτοβουλίας «Σύνδεσμος 74» με πολυετή εμπειρία στα κομματικά όργανα επι εποχής Μητσοτάκη – Έβερτ και Καραμανλή θα διαδραματίσει ενεργό ρόλο στο οργανωτικό κομμάτι της ΝΔ. Ο συμπατριώτης μας πολιτικός έχει γνώση της κατάστασης τόσο στη Κεφαλονιά όσο και στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου. Γνωρίζει πολύ καλά τα τοπικά στελέχη και έχει άριστες σχέσεις με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, τον Σωτήρη Κουρή αλλά και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βαγγέλη Λουκέρη.
Σε κάθε περίπτωση, με τα παρόντα δεδομένα, έμπειροι γαλάζιοι παρατηρητές εκτιμούν πως η ΝΔ δεν έχει ακόμα τη δυνατότητα να κάνει υπερβατικές κινήσεις και γι’ αυτό το λόγο κινείται με μια λογική διαχείρισης των απωλειών και διόρθωσης επί τα βελτίω των αρνητικών δεδομένων για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αξίζει: Έντονα συζητιέται στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού ότι μία από τις περιοχές που θα επισκεφθεί ο Βαγγέλας (έτσι το παρατσούκλι του Προέδρου της ΝΔ) το προσεχή Οκτώβριο θα είναι και η Κεφαλονιά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer