Εκφράζουμε τα θερμότατα συγχαρητήρια μας για την πανηγυρική εκλογή σας ως Μητροπολίτου Κεφαλληνίας και σας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνετε.
Η “Ενωμένη Τετράπολη” συγχαίρει το νέο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας
Εκκλησία
14/10/2015 | 20:02

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη μας;
σας εκφράζουμε τα θερμότατα συγχαρητήρια μας για την πανηγυρική εκλογή σας ως Μητροπολίτου Κεφαλληνίας και σας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνετε.
Η μέχρι τώρα πορεία σας, καθώς και τα πνευματικά και επιστημονικά σας εφόδια μας δημιουργούν την πεποίθηση ότι θα συνεχίσετε την παράδοση των προκατόχων σας , οι οποίοι υπηρέτησαν με αυταπάρνηση την Ορθοδοξία σε δύσκολους καιρούς τόσο από θρησκευτικής όσο και από Εθνικής απόψεως από τον ιστορικό θρον της Μητροπόλεως Κεφαλληνίας.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο ιερός Κλήρος της Κεφαλληνίας θα σας ενημερώσει για τα πνευματικά θέματα της Μητροπόλεως μας, όπως επίσης και για τα κοινωνικά ζητήματα και προβλήματα του νησιού μας, στα οποία η Μητρόπολή μας, υπό την ποιμαντορία σας μπορεί να προσφέρει την συμπαράσταση και την αρωγή της.
Η δημοτική μας παράταξη, ως πρώτη συνεισφορά στο έργο Σας, θέλει να σας επισημάνει την απολύτως αναγκαία παρέμβαση σας προς τις υπηρεσίας της Ιεράς Συνόδου για την επίλυση του προβλήματος της έγκρισης των μελετών επισκευής των σεισμόπληκτων Ιερών Ναών της Κεφαλληνίας, θέμα το οποίο προσκρούει σε γραφειοκρατικές και όχι μόνο, αγκυλώσεις της Διοίκησης αλλά έχει σοβαρότατες επιπτώσεις στην ασφάλεια τους.

Βέβαιοι όντες για την επιτυχία στο έργο το οποίο αναλαμβάνετε, σας ευχόμεθα υγεία, δύναμη και μακροημέρευση, και σας δηλώνουμε ότι είμαστε στην διάθεση σας σε οτιδήποτε θα μπορούσε κατά την άποψη σας να σας φανούμε χρήσιμοι για την επίτευξη των σκοπών σας επ ωφελεία της κοινωνίας μας.

Για την “ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΡΑΠΟΛΗ”

Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς
Δημοτικός Σύμβουλος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer