Το πρωί του Σαββάτου συνεχίστηκαν και πολλαπλασιάστηκαν οι ουρές έξω από τα ΑΤΜ των τραπεζών, στον απόηχο της αβεβαιότητας που προκάλεσε η απόφαση Τσίπρα για δημοψήφισμα.
Η Ελλάδα αναστενάζει στα ΑΤΜ
Οικονομία
27/06/2015 | 10:47

Το πρωί του Σαββάτου συνεχίστηκαν και πολλαπλασιάστηκαν οι ουρές έξω από τα ΑΤΜ των τραπεζών, στον απόηχο της αβεβαιότητας που προκάλεσε η απόφαση Τσίπρα για δημοψήφισμα – Αυτοεκπληρούμενη προφητεία τα capital controls, αν… στεγνώσουν οι τράπεζες.

Η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, που προκάλεσε η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώσει δημοψήφισμα για την Κυριακή 5η Ιουλίου, έφερε από τα ξημερώματα κιόλας του Σαββάτου πολλούς πολίτες στα ΑΤΜ, σχηματίζοντας ουρές.

atm_vouli

Με δεδομένη την οριακή ρευστότητα που είχαν οι ελληνικές τράπεζες όλο το προηγούμενο διάστημα, καθώς στάθηκαν όρθιες μονάχα χάρη στα χρήματα που χορηγούσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του ELA, η προοπτική των capital controls, για την οποία κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ, θα εξελιχτεί σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία, από τη στιγμή που οι τράπεζες θα… στεγνώσουν.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer