Η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, λίγο πριν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου τα επισκέφθηκαν και τους μοίρασαν δώρα και τρόφιμα!
Η Ελένη Φουρέιρα μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά του ορφανοτροφείου
Κοινωνία
15/12/2015 | 00:15

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τα παιδιά του Ορφανοτροφείου “ΣΩΤΗΡ”. Η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, λίγο πριν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου τα επισκέφθηκαν και τους μοίρασαν δώρα και τρόφιμα! Μάλιστα κάθε παιδί πήρε το δώρο του σύμφωνα με αυτό που είχε ζητήσει καθώς η Ελένη προσπάθησε και κατάφερε να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα! Επίσης η Ελένη δεν αρνήθηκε να υπογράψει σε όλα τα παιδιά αυτόγραφά της!

Εκεί ήταν η Πρόεδρος του Δ/Σ του Ορφανοτροφείου Βέρα Ζερβού και τα μέλη Αμαλία Μοσχονά και Άννα Ζαπάντη καθώς και ο Προιστάμενος της Υπηρεσίας Πρόνοιας ου Δήμου Δημήτρης Δημουλιός.

foureira_orfanotrofeio foureira_orfanotrofeio (2) foureira_orfanotrofeio (3) foureira_orfanotrofeio (4) foureira_orfanotrofeio (5) foureira_orfanotrofeio (6) foureira_orfanotrofeio (7) foureira_orfanotrofeio (8) foureira_orfanotrofeio (9) foureira_orfanotrofeio (10) foureira_orfanotrofeio (11) foureira_orfanotrofeio (12) foureira_orfanotrofeio (13) foureira_orfanotrofeio (14) foureira_orfanotrofeio (15) foureira_orfanotrofeio (16) foureira_orfanotrofeio (17) foureira_orfanotrofeio (18)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer