Ο Παγκοσμίου φήμης συμπατριώτης μας καθηγητής χειρουργικής και Μάγος των Μεταμοσχεύσεων κ Ανδρέας Τζάκης στην τηλεόραση του Αχελώου
Η εκ βαθέων εξομολόγηση του Ανδρέα Τζάκη
Κοινωνία
16/11/2014 | 17:52

Ο Παγκοσμίου φήμης καθηγητής Χειρουργικής και Μάγος των Μεταμοσχεύσεων κ Ανδρέας Τζάκης σε μία εκ βαθέων συνέντευξη μιλάει στην τηλεόραση του Αχελώου στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες στον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις 22.30.
Ο κ Τζάκης μιλάει για τον τόπο καταγωγής του, τους γονείς του, τα παιδικά του χρόνια, για τους δασκάλους και τους καθηγητές του, γιατί επέλεξε την Ιατρική, για τις σπουδές του και τα φοιτητικά του χρόνια, για την Κεφαλλονιά, γιατί πήγε στην Αμερική, για τον πρώτο του σταθμό την Αμερική και την προσαρμογή του. Πότε ξεκίνησε η ενασχολησή του με τις Μεταμοσχεύσεις, πώς αντιμετωπίζετε η προσφορά οργάνων στην Αμερική, και πώς στην Ελλάδα, για την θέση του για την προσφορά οργάνων , τι αποτελεί γι αυτόν η δουλειά του, αν ο ασθενής μπορεί να μεταμοσχευθεί δεύτερη και τρίτη φορά, τι πρόοδος έχει γίνει στον τομέα των μεταμοσχεύσεων, για Τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, για την σχέση Γιατρού και Ασθενή, για την οικογένεια του και τα αδέλφια του και άλλα πολλά. Διαδικτυακά www.acheloostv.gr.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer