Την... τιμητική της είχε το πρωί της Παρασκευής η Εθνική ομάδα ποδηλασίας πίστας, η οποία πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα την προετοιμασία της στην Κεφαλονιά
Η Εθνική ομάδα ποδηλασίας πίστας τιμήθηκε από Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη
Αθλητισμός
16/01/2015 | 11:50

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Την… τιμητική της είχε το πρωί της Παρασκευής η Εθνική ομάδα ποδηλασίας πίστας, η οποία πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα την προετοιμασία της στην Κεφαλονιά εν όψει των επόμενων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Η ελληνική αποστολή, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Παντελή Ιωαννίδη επισκέφθηκε το πρωί το Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου τιμήθηκε σε μια συμβολική τελετή από τον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση, παρουσία και του Αντιδημάρχου Τουρισμού/Πολιτισμού, Βαγγέλη Κεκάτο.

Παράλληλα, τιμήθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμος Τιμοθεάτος και ο Πρόεδρος του Σωματείου Επισιτιστικών και Συναφών Επαγγελμάτων, “Αρκείσιος”, Χρήστος Καμπανός, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για τη φιλοξενία της Εθνικής ομάδας, καλύπτοντας τη διαμονή και τη σίτιση τους, αντίστοιχα.

Εν συνεχεία, η Εθνική ομάδα ποδηλασίας επισκέφθηκε το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, με τον Αντιπεριφερειάρχη, Παναγή Δρακουλόγκωνα (παρών ήταν και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Εμπορίου και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Νικόλας Βαλλιανάτος) να προσφέρει συμβολικά στον κ. Ιωαννίδη ένα βιβλίο με την ιστορία της Κεφαλονιάς.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας απαρτίζεται από έξι αθλητές, οι οποίοι έχουν φέρει μεγάλες διακρίσεις στη χώρα μας σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Πρόκειται για τους Τάσο Αντωνόπουλο, Αλέξανδρο Ευδοκιμίδη, Γιάννη Καλογερόπουλο, Στέλιο Αγγελίδη, Λεωνίδα Λαζαρίδη και Γιώργο Γεωργιάδη.

podhlasia (1) podhlasia (2) podhlasia (4) podhlasia (5) podhlasia (6) podhlasia (7) podhlasia (8) podhlasia (9) podhlasia (10) podhlasia (11)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer