Τι αναφέρει το γραφείο επικοινωνίας του δήμου για τη χορήγηση της αποζημίωσης αντικατάστασης οικοσκευών.
Η διαδικασία αποζημίωσης αντικατάστασης οικοσκευών τηρήθηκε στο ακέραιο
Κοινωνία
07/10/2014 | 18:05

Σε σχέση με ανυπόστατα και παραπλανητικά δημοσιεύματα περί δήθεν αδικιών κατά την χορήγηση της εφάπαξ αποζημίωσης αντικατάστασης οικοσκευών, επισημαίνουμε τα εξής:

• Η διαδικασία τηρήθηκε στο ακέραιο και όσα νοικοκυριά δικαιούταν την παραπάνω αποζημίωση την έλαβαν ή τους έχει εγκριθεί και πρόκειται να την λάβουν, εφόσον φυσικά πιστοποιήθηκε η καταστροφή στην οικοσκευή τους από τα αρμόδια κλιμάκια που διενέργησαν τις αυτοψίες.
• Παράπονα και ενστάσεις από νοικοκυριά που απορρίφθηκαν υπήρξαν, όπως πάντοτε συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις καθώς πάντοτε υπάρχουν δημότες που δεν συμφωνούν με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων κλιμακίων. Δεν υπάρχει πρόβλεψη από την κείμενη νομοθεσία για επανεξέταση, οπότε η άσκηση επικοινωνιακής πίεσης μέσω δημοσιευμάτων δεν μπορεί να επιφέρει καμία μεταβολή στα πορίσματα των κλιμακίων.
• Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε καμία ιστοσελίδα, στον ολισθηρό δρόμο του λαϊκισμού και της δημαγωγίας και την προσπάθεια διαπόμπευσης όσων εισέπραξαν απόλυτα νόμιμα την αποζημίωση. Είναι μοιραίο αυτές οι μικροπολιτικές τακτικές να βρουν απέναντι τους την κοινωνία της Κεφαλονιάς.

Τέλος, ξεκαθαρίζουμε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κακόπιστη, συκοφαντική και προκλητική αμφισβήτηση του έργου των υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλλονιάς και των ενεργειών των υπαλλήλων του, θα είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε τόσο την αλήθεια και το κύρος των υπηρεσιών μας όσο και την αξιοπρέπεια των σεισμοπαθών.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer