Στα αρχεία της ΕΔΑ-ΚΙ Α.Ε. Ο.Τ.Α. υπάρχουν εκθέσεις αποτελεσμάτων του έργου ανακύκλωση αποβλήτων συσκευασίας καθώς και παραστατικά για την μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών στο ΚΔΑΥ Πάτρας
Η Διαδημοτική απαντά για το θέμα της ανακύκλωσης
Οικολογία
01/12/2014 | 15:43

Σε απάντηση δημοσιεύματος  # Τι γίνεται με το θέμα της Ανακύκλωσης # παραθέτουμε  και είναι στη διάθεση  του οποιουδήποτε  τα παρακάτω στοιχεία:

1) Η  ΕΔΑ-ΚΙ Α.Ε. Ο.Τ.Α έχει σύμβαση  συνεργασίας για την Εναλλακτική Διαχείριση  Δημοτικών Απόβλητων  Συσκευασίας   με την #Ελληνική Εταιρεία  Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης Α.Ε.# από τις 22/05/2008.

2) Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης- Ανακύκλωσης  Α.Ε. έχει σύμβαση με την ALPHA GREEN ABEE για  την  μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών σύμφωνα με την 441/10441 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης  Διοίκησης  Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

3)Στα αρχεία της ΕΔΑ-ΚΙ Α.Ε. Ο.Τ.Α. υπάρχουν εκθέσεις  αποτελεσμάτων  του έργου ανακύκλωση αποβλήτων συσκευασίας καθώς και παραστατικά  για την μεταφορά  των ανακυκλώσιμων υλικών στο ΚΔΑΥ Πάτρας .

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Δημότες που  συμβάλλουν στην Ανακύκλωση  και διαπιστώνεται η Αρχοντιά και ο Πολιτισμός  τους ώστε να παραμένει η # ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ#.

Για την ΕΔΑ-ΚΙ  Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΒΑΝΔΩΡΟΣ  ΠΑΝΑΓΗΣ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer