Σε μία σεμνή εκδήλωση «ανταλλαγής ευχών» για τη νέα χρονιά, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 η Δημοτική Ενότητα Λειβαθούς έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιτα.
Η δημοτική ενότητα Λειβαθούς «αντάλλαξε ευχές νέου έτους»
Κοινωνία
22/01/2015 | 14:55

Σε μία σεμνή εκδήλωση «ανταλλαγής ευχών» για τη νέα χρονιά, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 η Δημοτική Ενότητα Λειβαθούς έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιτα στο Δημοτικό Κτήριο Κεραμειών.
Συγκεκριμένα, ο Α/Δήμαρχος Λειβαθούς κ.Ε. Κεκάτος με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Λειβαθούς κ.Η. Κουρκουμέλη και το Δημοτικό Σύμβουλο κ.Α. Γεωργόπουλο, σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο της Ενότητας κ.Α. Μινέτο, οργάνωσαν την Εκδήλωση Ευχών, που τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι Πρόεδροι των Τοπικών Δημοτικών Κοινοτήτων της περιοχής, Μέλη των Συμβουλίων και εργαζόμενοι στην Ενότητα.

kekatos_leivathos
Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης έγινε ένας συνοπτικός απολογισμός των έργων και δραστηριοτήτων της περιοχής και επιβεβαιώθηκε η πολιτική ίσων αποστάσεων προς κάθε ξεχωριστή τοπική ενότητα, όπως επίσης και το άριστο κλίμα συνεργασίας Αιρετών και εργαζομένων.
Οι κ.κ. Πρόεδροι : Βλαχάτων κ.Α.Χαραλαμπάτος, Καραβάδου Ε.Σταματελάτου, Κεραμειών κ.Λ.Γελάρδος, Λακύθρας κ.Ι.Κωνσταντάτος, Λουρδάτων κ.Χ.Μαγουλάς, Μεταξάτων κ.Α.Αυγουστάτος, Μουσάτων κ.Θ.Καλλιβωκάς, Περατάτων κ.Α.Παπαδάτος, Πεσσάδας κ.Δ.Δόριζα-Μώρου, Σβορωνάτων κ.Θ.Φραγκιάς και Σπαρτιών κ.Μ.Μαφρέδας , μαζί με τις ευχές τους εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την πρόθυμη συνεργασία και επεσήμαναν και τα σημεία περαιτέρω φροντίδας των περιοχών τους, γεγονός που καταγράφεται με ιδιαίτερη προσοχή από τη Δημοτική Αρχή.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υποψήφιος Βουλευτής κ.Ξ.Ευαγγελάτος και το τυχερό φλουρί κέρδισε ο Πρόεδρος των Σπαρτιών , που ευγενώς το προσέφερε στην κ.Αθηνά Λάλλη και εξαργυρώνεται με συμβολική άδεια από την Υπηρεσία.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer