Τους ευχαριστούμε θερμά, για την ευγενική τους πρωτοβουλία τους και για την έμπρακτη εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης και ευχόμαστε να βρίσκουν πάντα δύναμη για να στηρίζουν τους συνανθρώπους μας όπου υπάρχει ανάγκη
Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ευχαριστεί ΟΠΑΠ και ΑΜΚΕ Αποστολή
Κοινωνία
26/06/2014 | 20:12

Η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας

ευχαριστεί θερμά τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του ΟΠΑΠ για την προσφορά τους στα σχολεία μας και την “ΑΜΚΕ Αποστολή” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

Χθες, Τετάρτη 25 Ιουνίου, παραλάβαμε υλικοτεχνικό εξοπλισμό από τον Κ. Δήμτσα, Γεν. Διευθυντή της ΑΜΚΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ η οποία, με περισσή φροντίδα, υλοποίησε την προσφορά των εργαζόμενων και της Διοίκησης του ΟΠΑΠ.

Οι επιπτώσεις της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που εκδηλώθηκε στο νησί της Κεφαλονιάς, κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριου 2014, πέρα από την ψυχική αναστάτωση στους ανθρώπους του τόπου μας, προκάλεσε και μεγάλες ζημιές στον εξοπλισμό των σχολείων μας.

Η ολόψυχη υποστήριξη της Διοίκησης και των εργαζόμενων του ΟΠΑΠ, καθώς και της “ΑΜΚΕ Αποστολή” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τους οποίους βρισκόμασταν σε διαρκή συνεργασία τους τελευταίους μήνες, ολοκληρώθηκε με την παράδοση της υλικοτεχνικής υποδομής στην οποία περιλαμβάνεται εξοπλισμός εργαστηρίων και βοηθήματα για τη βελτίωση των συνθηκών υλοποίησης της εκπαιδευτικής διαδικασίας των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Τους ευχαριστούμε θερμά, για την ευγενική τους πρωτοβουλία τους και για την έμπρακτη εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης και ευχόμαστε να βρίσκουν πάντα δύναμη για να στηρίζουν τους συνανθρώπους μας όπου υπάρχει ανάγκη.

Ο Διευθυντής Δ.Ε.

Μαρκάτος Δημήτριος

markatos2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer