Για μια ακόμη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αυτό που ξέρει καλά: να πετά λάσπη και να συνεχίζει το αντιμνημονιακό τροπάρι μήπως και περισώσει την προγραμματική γύμνια του για το μέλλον της Περιφέρειας
Η Γκερέκου απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική
11/05/2014 | 20:59

Καλώς τον κι ας άργησε…

Για μια ακόμη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αυτό που ξέρει καλά: να πετά λάσπη και να συνεχίζει το αντιμνημονιακό τροπάρι μήπως και περισώσει την προγραμματική γύμνια του για το μέλλον της Περιφέρειας.

Αντί να μας πει πώς η Περιφέρεια θα ξεκολλήσει από τον πάτο της απορροφητικότητας των κοινοτικών κονδυλίων, πως θα φέρει καλύτερο τουρισμό για περισσότερο χρόνο και τι θα κάνει για να ξεκολλήσουν τα μεγάλα έργα στα νησιά, ο ΣΥΡΙΖΑ παριστάνει το διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής, διαδίδοντας ανεύθυνα ανακρίβειες. ΄

Εάν αυτό δε σημαίνει παντελή άγνοια, σίγουρα πρόκειται για δολερό ψέμα που αποκαλύπτει τον πανικό του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία του συνδυασμού του στα Ιόνια.

Όσο για το «δήθεν… ανεξάρτητη» (και εισαγωγικά, και η λέξη δήθεν, μήπως δεν καταλάβουμε την απόπειρα ειρωνείας), ας κάνει τον κόπο να κοιτάξει τη σύνθεση του συνδυασμού «Μεγάλο Ιόνιο» η οποία μιλά από μόνη της.
Εξάλλου, η επικεφαλής του συνδυασμού δεν έχει πάρει χρίσμα και η υποψηφιότητά της δεν είναι απόφαση κανενός κεντρικού κομματικού οργάνου. Και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα debate…

«Μεγάλο Ιόνιο» – Γραφείο Τύπου

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer