Δώρισαν ένα μηχάνημα καταγραφής αρτηριακής πίεσης Holter καθώς και μεγάλη ποσότητα θερμομέτρων
Η Βρετανική Κοινότητα κοντά στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς
Κοινωνία
04/12/2014 | 14:37

Σήμερα  ημέρα Πέμπτη 04-12-2014 συναντήθηκαν  στο γραφείο του Διοικητή του Γ.Ν. Κεφαλονιάς, ο κ Παν. Ζαφειρόπουλος , Διοικητής, ο  κ. Διον. Μαρκάτος Υποδιοικητής του Γ.Ν. Ληξουρίου ΄΄Μαντζαβινάτειο΄΄, με τους εκπροσώπους της Βρετανικής Κοινότητας ‘’FLIK’’ (Friends Living in Kefalonia) με σκοπό την δωρεά ενός μηχανήματος Holter καταγραφής αρτηριακής πίεσης καθώς και μεγάλης ποσότητας θερμομέτρων. Το Holter  ουσιαστικά είναι ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο το οποίο μετράει κάθε μισή ώρα συνήθως την πίεση του ασθενή και έχει το πλεονέκτημα ότι όλες οι μετρήσεις καταχωρούνται αυτόματα σε ένα ειδικό «καταγραφικό», επιτρέποντας την ανάλυση στο ιατρείο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα με βασικό άξονα τα προβλήματα που αφορούν τα δύο Νοσοκομεία  και κύρια τον  τρόπο και προγραμματισμό της βοήθειας από την Βρετανική Κοινότητα προς επίλυση τους, αφού ήταν προφανής η αμέριστη έκφραση επιθυμίας για την συνδρομή τους.

Από την πλευρά μας τους  ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία και την στήριξη τους επισημαίνοντας ότι έχουν σταθεί πάντα δίπλα στα προβλήματα του Νοσοκομείου μας με πρόσφατο παράδειγμα την βοήθεια τους στην κρίσιμη περίοδο των σεισμών στο νησί της Κεφαλονιάς

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΠΑΝ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

zafeiropoylos (1)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer