Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των φίλων της ΑΕΚ στο κάλεσμα της Ερασιτεχνικής για συγκέντρωση τροφίμων και όλων των απαραίτητων αγαθών προς τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς
Η βοήθεια της ΑΕΚ ταξιδεύει προς Κεφαλονιά
Αθλητισμός
27/03/2014 | 18:18

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των φίλων της ΑΕΚ στο κάλεσμα της Ερασιτεχνικής για συγκέντρωση τροφίμων και όλων των απαραίτητων αγαθών προς τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς.

Με ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ενημερώνει ότι η βοήθεια ταξιδέψει προς το νησί που δοκιμάστηκε από τους σεισμούς και ευχαριστεί άπαντες για την ανταπόκρισή τους. «Τα δέματα αγάπης και αλληλεγγύης των φίλων της ΑΕΚ τα οποία συγκεντρώθηκαν από την Ερασιτεχνική, «ταξιδεύουν» ήδη προς την Κεφαλονιά μέσω του «Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού» και του Τομέα εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών. Προορισμός τους η ενίσχυση και η στήριξη των πληγέντων του μεγάλου σεισμού της Κεφαλονιάς σε δύσκολες ώρες που την έχουν τεράστια ανάγκη.
Η ΑΕΚ ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν με δέματα αγάπης και ενίσχυσαν το κοινωνικό προφίλ του συλλόγου και την διαφορετικότητα του για ακόμη μια φορά», αναφέρει η ανακοίνωση.

aekara

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer