Αργά το βράδυ της Πέμπτης, οι δράστες διέρρηξαν έξι αυτοκίνητα, παραβιάζοντας τις κλειδαριές αυτών, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε διάφορες οδούς στο Αργοστόλι αφαιρώντας από αυτά διάφορα αντικείμενα και χρηματικά ποσά.
Η αστυνομία συνέλαβε ομάδα διαρρηχτών στο Αργοστόλι
Κοινωνία
30/04/2011 | 11:41

Τις μεσημβρινές ώρες της 29 Απριλίου 2011 από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Κλοπών-Διαρρήξεων του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου εξαρθρώθηκε ομάδα ατόμων αποτελούμενη από τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 36,29,24 και 21 ετών κατηγορούμενων για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών.
     Ειδικότερα μεταμεσονύκτιες ώρες της 28 Απριλίου 2011 έως πρώτες πρωινές ώρες της 29 Απριλίου ανωτέρω δράστες διέρρηξαν έξι αυτοκίνητα, παραβιάζοντας τις κλειδαριές αυτών, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε διάφορες οδούς στο Αργοστόλι αφαιρώντας από αυτά διάφορα αντικείμενα και χρηματικά ποσά.
      Στην συνέχεια περί ώρα 10.30΄ της 29 Απριλίου ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας και αμέσως κινητοποιήθηκε η Ομάδα Δίωξης Κλοπών-Διαρρήξεων η οποία ύστερα από μεθοδικές και συντονισμένες έρευνες μετά την παρέλευση 4 ωρών εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες των κλοπών αυτών.
       Ακολούθησε κατ’ οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία που διέμεναν οι ανωτέρω, όπου ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
      α) Δύο διαρρηκτικά μεταλλικά ψαλίδια
      β) Ένας κόφτης μετάλλων
      γ) Ένα πτυσσόμενο ΄΄στιλέτο΄΄ συνολικού μήκους 24 εκατοστών
      δ) Το χρηματικό ποσό των 147,20 ευρώ
      ε) Ένα πλαστό Γαλλικό Δελτίο Ταυτότητας
     στ) Μία Ελληνική Άδεια Ικανότητας Οδήγησης και
      ζ)  Τέσσερα κινητά τηλέφωνα
      Συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer