Μια συναυλία που θα μας ταξιδέψει στην Αθήνα του χθες με τις υπέροχες καντάδες και τα τραγούδια του κρασιού, του γλεντιού, της αποκριάς και της οπερέττας
“Η Αποκριά της παλιάς Αθήνας” με τους αδελφούς Καραβιώτη
Πολιτισμός
12/02/2015 | 16:09

Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»
Πλ.Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8
Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
ώρα έναρξης: 20.00

Αδελφοί Καραβιώτη
«Η Αποκριά της Παλιάς Αθήνας»

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20:00 στην κεντρική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» (Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8), οι Αδελφοί Καραβιώτη θα παρουσιάσουν την συναυλία:

«Η Αποκριά της Παλιάς Αθήνας»

Πρόκειται για μια συναυλία που θα μας ταξιδέψει στην Αθήνα του χθες με τις υπέροχες καντάδες και τα τραγούδια του κρασιού, του γλεντιού, της αποκριάς και της οπερέττας. Ειδικότερα, θα ακουσθούν αγαπημένες μελωδίες όπως: Μπαρμπα-γιάννης κανατάς, Το γελεκάκι που φορείς, Ακόμα ένα ποτηράκι, Έλα να ντυθούμε μασκαράδες, Θα το πιείς ένα ποτήρι, κ.ά.

Το μουσικό συγκρότημα που θα ερμηνεύσει αυτά τα τραγούδια θα είναι μια τετράφωνη ανδρική χορωδιακή συντροφιά συνοδεία ολιγομελούς μαντολινάτας, που θα μας μεταφέρει ακριβώς στο ύφος της συγκεκριμένης εποχής.

Ειδικότερα, θα συμμετάσχουν οι εξής καλλιτέχνες:

Μάκης Καραβιώτης: κιθάρα – τραγούδι,
Σπύρος Καραβιώτης: κιθάρα – τραγούδι,
Γρηγόρης Βλαχούλης: πιάνο – ακορντεόν,
Ανδρέας Σταμίρης & Μιχάλης Σιδηρόπουλος: μαντολίνα,
Γαβριήλ Αντωνέλος: βαρύτονος,
Παναγιώτης Καριώτης: μπάσος.

Τιμή εισιτηρίου στην είσοδο: 15 €

Τιμή εισιτηρίου με προπώληση: 12 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Υπηρεσία Εισιτηρίων
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή μέσω ιστοσελίδας, παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα. Επίσης, η παραλαβή μπορεί να γίνει από το εκδοτήριο της Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39.

Προσοχή! Από αυτήν την συναυλία και σε όσες άλλες θα επακολουθήσουν, θα λειτουργήσει ταξιθεσία, προκειμένου να γνωρίζετε κατά την προπώληση και την ακριβή θέση σας.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή και ώρα 21:00, στο κανάλι “Ε” στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα “Όλοι οι καλοί χωράνε”, θα παρουσιαστούμε με τραγούδια επτανησιακά και καντάδες της παλιάς Αθήνας! Καλή Ακρόαση!

Με εκτίμηση,

Μάκης & Σπύρος Καραβιώτης

karabiwtakia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer