Kάτι τέτοιο δεν συνέβη στο Αγκυροβόλιο της Αγίας Ευφημίας το οποίο, όπως είναι γνωστό, είναι φυλασσόμενο σχεδόν όλο το 24ωρο,και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους επισκέπτες του
Η αλήθεια για το κόψιμο των κάβων θαλαμηγού
Τουρισμός
07/08/2016 | 19:13

Με ιδιαίτερη ανησυχία διάβασα σε δύο τοπικά site κατ’ αρχήν, την αναφορά ότι 3 γυναίκες έκοψαν τους κάβους από μία Ιταλική θαλαμηγό στο λιμάνι της Αγίας Ευφημίας. Αμέσως θορυβήθηκα απευθύνθηκα στους ιδιοκτήτες των site από τους οποίους  ζήτησα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους, διότι κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί στο Αγκυροβόλιο της Αγίας Ευφημίας το οποίο ,όπως είναι γνωστό, είναι φυλασσόμενο σχεδόν όλο το 24ωρο,και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους επισκέπτες του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα τόσο εύκολα να δυσφημεί έναν τόπο και να ακυρώνει προσπάθειες των εργαζομένων και του λαού της Πυλάρου να αναδείξουν και να αναπτύξουν το λιμάνι τους. Βεβαίως ο <δημοσιογράφος> που διακίνησε την πληροφορία ανασκεύασε κατά κάποιον τρόπο, αναφερόμενος σε παραλία της Αγίας Ευφημίας τώρα και όχι στο λιμάνι της, όμως τη λάσπη την έριξε και αυτό δεν παύει να είναι απαράδεκτο και κατακριτέο.

Κατόπιν διερεύνησης και πληροφοριών τις οποίες συνέλεξα  διαπίστωσα ότι το γεγονός έλαβε πράγματι χώρα όχι όμως στις γνωστές παραλίες της Αγίας Ευφημίας αλλά σε μία έρημη παραλία πολύ μακριά από την Αγία Ευφημία μη ορατή από την ευρύτερη περιοχή της. Υπάρχει έγγραφη καταγγελία από τον ιδιοκτήτη της θαλαμηγού στο Λιμεναρχείο Σάμης, το οποίο εκτιμώ έχει τη δυνατότητα με βάσει τα στοιχεία που διαθέτει να βρει τις κυρίες που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και να ενεργήσει τα δέοντα.

Μάκης Αλυσανδράτος

Αντιδήμαρχος Πυλάρου Κεφαλλονιάς.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer