Σε εορταστικό κλίμα η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά τίμησε την εορτή του Αγίου Γερασίμου στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Νίκαιας.
Η Αδελφότητα Πειραιά τίμησε τον Άγιο Γεράσιμο στη Νίκαια
Εκκλησία
20/10/2014 | 13:44

Σε εορταστικό κλίμα η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά τίμησε την εορτή του Αγίου Γερασίμου στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Νίκαιας προεξάρχοντος του συμπατριώτη μας Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλεξίου.
Δεκάδες Κεφαλλονίτες απ΄ όλα τα μέρη της Αθήνας βρέθηκαν στην Νίκαια για να γιορτάσουν μαζί τον προστάτη Άγιο τους.
Μετά τη πανηγυρικό εσπερινό, στο αρχονταρίκι του ναού ο Κεφαλλονίτικος σύλλογος του Πειραιά έκοψε τον άρτο ενώ ο σύλλογος των απανταχού Πυλαρέων πρόσφερε τα παραδοσιακά σπερνά.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν οι Βουλευτές Γιώργος Τραγάκης και Αναστάσιος Νεράτζης, ο πρώην υπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος, ο συμπατριώτης μας πρώην δήμαρχος Νίκαιας κ. Μπενετάτος, ο συμπατριώτης μας ηθοποιός Γιώργος Μεσσάλας, μέλη του ΔΣ της Αδελφότητας Πειραιά, η πρόεδρος και τα μέλη των απανταχού Πυλαρεών και αρκετοί συμπατριώτες μας.
Να ευχηθούμε και του χρόνου με υγεία.

Οι φωτογραφίες είναι της Ιωάννας Βινιεράτου.

ag_gerasimos_nikaia1 ag_gerasimos_nikaia3 ag_gerasimos_nikaia5 ag_gerasimos_nikaia8 ag_gerasimos_nikaia9 ag_gerasimos_nikaia10 ag_gerasimos_nikaia11 ag_gerasimos_nikaia4 ag_gerasimos_nikaia7 ag_gerasimos_nikaia12 ag_gerasimos_nikaia6

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer