Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών συμμετείχαν Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, παρασύροντάς μας σε ένα μοναδικό χορευτικό ταξίδι σε όλη τη χώρα
Η Αδελφότητα Πειραιά στο διήμερο Φεστιβάλ στην Αργυρούπολη
Πολιτισμός
06/11/2016 | 17:18

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά συμμετείχε με το χορευτικό τμήμα και το τμήμα μαντολίνου της στο διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων – φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος “η Αργυρούπολη” και ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ελληνικού- Αργυρούπολης “ο Παπαφλέσσας” στην Αργυρούπολη.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών συμμετείχαν Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, παρασύροντάς μας σε ένα μοναδικό χορευτικό ταξίδι σε όλη τη χώρα. Το χορευτικό της Αδελφότητας, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Διονύση Μπάλλα, χόρεψε διαβαράτικο, μέρμηγκα, ρόιδο και μπάλο με συνοδεία ορχήστρας, και συρτό ερόδησε η ανατολή, με ερμηνεία του τραγουδιού από τους ίδιους τους χορευτές. Επίσης, ερμήνευσαν με μαντολίνα την καντάδα γιαλό γιαλό ενθουσιάζοντας το κοινό.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους Συλλόγους για την όμορφη διοργάνωση του φεστιβάλ, να τους ευχαριστήσουμε για το κάλεσμα και τη συνεργασία και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο τους.

Για το Δ.Σ.

Χρύσα Κοκκόση

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

adelfothta-1 adelfothta-3 adelfothta-4 adelfothta-5 adelfothta-6 adelfothta-7 adelfothta-8

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer