Οι φορείς οργανωμένα μπορούμε πλέον να χαράξουμε στρατηγικές και να δημιουργήσουμε δομές για ν’αξιοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, χωρίς σύνορα
Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά ευχαριστεί
 Ομογένεια
11/08/2016 | 13:30

Την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, με τη συνάντηση των τοπικών αρχών με τους εκπροσώπους των συλλόγων γηγενών & αποδήμων, ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο Περιφερειακής Διοίκησης Ιονίων Νήσων το 6ήμερο των εκδηλώσεων της 17ης συνάντησης Αποδήμων Κεφαλονιάς & Ιθάκης στα νησιά μας.

Ως Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά ευχαριστούμε θερμά την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων & Ιθακησίων «Οδυσσεύς» για την πρόσκληση συμμετοχής μας στη διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών που θεωρούμε ότι λειτούργησαν ως αφετηρία ανταλλαγής προβληματισμών για το μέλλον των νησιών μας, τη διατήρηση της παράδοσής μας σε συνδυασμό με την ανάπτυξη συνάμα οικονομικών δομών, τη διασύνδεση επιστημόνων γηγενών και αποδήμων καθώς και της νεολαίας αυτών, όπως και μια ουσιαστική προσπάθεια επίλυσης θεμάτων που ταλανίζουν την Κεφαλονιά & Ιθάκη.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους εκπροσώπους των συλλόγων του Καναδά, της Ν. Υόρκης & της Ν. Αφρικής για την άψογη συνεργασία, τα παιδιά του χορευτικού τμήματος της Αδελφότητας & το δάσκαλο & συνεργάτη μας, Διονύση Μπάλα για την συμμετοχή & πολύ καλή εμφάνισή τους καθώς και τους κ. Γιώργο Παξινό, καθηγητή Νευροεπιστημών Πανεπιστημίου Ν.Ουαλίας Αυστραλίας, τον κ. Ν.Φαραντούρη, Αν. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς, τον κ. Α. Γερμενή, καθηγητή  Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας & τον κ. Γιάννη Βουτσινά, Οικονομολόγο MBA, πολιτικό επιστήμων ΜΑ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συνέβαλαν με τις τοποθετήσεις τους στην ουσιαστική διασύνδεση των αποδήμων που ήταν και ο σκοπός τούτης της συνάντησης.

Ευελπιστούμε & σε επόμενη καλή συνεργασία καθώς και στην υλοποίηση όσων συζητήσαμε με πολύ ενδιαφέρον για το καλό του τόπου μας. Η πρόκληση που παρέχει η εποχή μας με την τεχνολογία μας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το όραμά μας που είναι η διασύνδεση των Κεφαλλήνων και Ιθακησίων απανταχού της Γης. Οι φορείς οργανωμένα μπορούμε πλέον να χαράξουμε στρατηγικές και να δημιουργήσουμε δομές για ν’αξιοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, χωρίς σύνορα.

Για το Δ.Σ.

η Πρόεδρος

Μαριολένη Νεοφύτου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer