Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του “3rd International Conference of the most beautiful Villages at Mediterranean Sea” στο Cisternino της Περιφέρειας Puglia στην Ιταλία.
Η Αγία Ευφημία στους ομορφότερους οικισμούς της Μεσογείου
Πρωτοσέλιδα
22/10/2015 | 20:45

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του “3rd International Conference of the most beautiful Villages at Mediterranean Sea” στο Cisternino της Περιφέρειας Puglia στην Ιταλία.
Ο Δήμος Κεφαλονιάς, με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά, εκπροσωπούμενη από τον Α/Δήμαρχο Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο.
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο το 2014, είχε παρουσιασθεί, και κέρδισε τις καλύτερες ταξιδιωτικές εντυπώσεις, ο Οικισμός της Άσσου. kekatos
Στο φετινό Συνέδριο, συμμετείχαν εκτός της Ελλάδος (Κεφαλονιά), επιλεγμένοι Οικισμοί από Ιταλία, Κροατία, Σλοβενία, Μάλτα, Τουρκία, Παλαιστίνη και Ιορδανία.
Προσωπικότητες , Στελέχη, Παράγοντες και Ταξιδιωτικοί Δημοσιογράφοι πλαισίωσαν τις τριήμερες εργασίες (16 έως 19 Οκτωβρίου 2015), δίνοντας την δυνατότητα μεγάλης προβολής στους επιλεγμένους Οικισμούς που συμμετείχαν.
Με κεντρικό στόχο του Συνεδρίου την δημιουργία «Δεσμών Πολιτισμού» μεταξύ των Χωρών της Μεσογείου, μέσω των Ομορφότερων Οικισμών των, επιτυγχάνεται μια ισχυρή πολιτιστική διασύνδεση, που ενισχύει το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον και την επιθυμία επισκεψιμότητας.
Ο Δήμαρχος του Cisternino, εγκάρδιος Οικοδεσπότης της εξαιρετικά σημαντικής Ταξιδιωτικά Πολιτιστικής Εκδήλωσης, απεδέχθη Πρόσκληση του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, να επισκεφθεί το Νησί και ευχαρίστησε τον κ.Κεκάτο για την συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς.
Σε παράλληλες Συνεδριακές ενότητες δόθηκαν οι δυνατότητες μέσω του ειδικού διαφημιστικού spot προβολής της Κεφαλονιάς, που έχει την έγκριση του ΕΟΤ, και την επιμέλεια και δημιουργία του οποίου είχε ο κ.Σπύρος Γασπαρινάτος (Life Think), να αναδειχθούν οι πλούσιες μορφές εναλλακτικού τουρισμού του Νησιού.
Την εικαστική επιμέλεια της παρουσίασης είχε η κ.Νικολέτα Γαβαλά. kek2
Η αμέσως επόμενη δράση Τουριστικής προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς ,εγκεκριμένη από το Δημοτικό Συμβούλιο, είναι η συμμετοχή, με ειδικό Εκθεσιακό Περίπτερο προβολής της Κεφαλονιάς με την συνεργασία Θεσμικών Φορέων και Επιχειρηματιών του Νησιού, στην 13th Swiss International Holiday Exhibition, από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2015, στο Lugano της Ελβετίας, που συμμετέχουν περισσότερες από 20 Χώρες.

kek3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer