Συμμετέχει και ο συμπατριώτης μας Κώστας Ευαγγελάτος.
Η έκθεση της ομάδας Art Way στη Gallery «Αποθήκη»
Πολιτισμός
11/02/2014 | 15:18

euagelatosΜε μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της ομαδικής εικαστικής έκθεσης 40 καλλιτεχνών που διοργανώθηκε από την ART WAY στη νέα GALLERY ΑΠΟΘΗΚΗ. Ο πολύ ιδιαίτερος και ατμοσφαιρικός χώρος της Γκαλερί  ΑΠΟΘΗΚΗΣ, πάνω από το Cafe ” ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ” στην όμορφη πλατεία Αγίας Τριάδας στην Παλαιά Πεντέλη γέμισε με ποικιλόμορφα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κατασκευών, κεραμικής, φωτογραφίας και κοσμήματος γνωστών αλλά και πολλών νέων καλλιτεχνών.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας ART WAY Γιώργος Σάρδης και Αφροδίτη Δρακοπούλου κατά την κοπή της πίτας ανακοίνωσαν την ευρύτερη δραστηριοποίηση του νέου χώρου με μουσικές, λογοτεχνικές συναντήσεις, μαθήματα και σεμινάρια τέχνης κ.α.
Πολλοί οι φιλότεχνοι που έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν συνεχείς και επιτυχείς εκδηλώσεις σε όλους τους καλλιτέχνες, που διασκέδασαν με έντεχνη μουσική και τραγούδια που ερμήνευσαν ο Ιωάννης Βαμβακάρης και η Βασιλική Ντερντεριάν. Παρούσα και η πρόεδρος του ομίλου για την U.N.E.S.C.O κα Νίνα Διακοβασίλη.(φωτό με τον ζωγράφο Κ.Ευαγγελάτο).

Η ενδιαφέρουσα έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2014.
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 6.30-9.30 μμ.
Είσοδος ελεύθερη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer