Ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας των συνδικαλιστών μεταφορέων μονοπώλησε την κοινή γνώμη από την διαγραφή του από τον Συνδυασμό με τον οποίο εξελέγη.
Η… άστατη πολιτική ζωή του Τζωρτζάτου!
Πολιτική
04/04/2017 | 14:55

Είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα η τοπική πολιτική σκηνή.. αναστατώθηκε από την διαγραφή Τζωρτζάτου από την παράταξη της Ισχυρής Κεφαλονιάς. Ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας των συνδικαλιστών μεταφορέων μονοπώλησε την κοινή γνώμη από την διαγραφή του από τον Συνδυασμό με τον οποίο εξελέγη, δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Γιώργος Τζωρτζάτος επιλέγει να αποστασιοποιηθεί από την πολιτική του.. «οικογένεια». Ας δούμε λοιπόν μαζί μερικές από τις στιγμές της διαδρομής του Γιώργου στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας.

Η ένταξη στους ΑΝΕΛ

Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 σε μια κίνηση ματ για τα πολιτικά δεδομένα του τόπου, ο Γιώργος Τζωρτζάτος τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Κεφαλονιά και Ιθάκη παρακάμπτοντας την σύνθεση του ψηφοδελτίου των πρώτων εκλογών του Μαΐου. Τον Δεκέμβριο του Ίδιου έτους ανακοινώνει την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ δηλώνοντας πως παραμένει αντιμνημονιακός.

Η… Νεα Μέρα του Γιώργου

Μετά την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ ο κ. Τζωρτζάτος, το 2013 επιλέγει ως νέα πολιτική στέγη το κόμμα «Νέα Μέρα» στο οποίο εκλέγεται ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από το Λεκανοπέδιο Αττικής (μάλλον η Κεφαλονιά του έπεφτε.. μικρή!). Βέβαια στη πορεία, τα μικροσκοπικά δημοσκοπικά ευρήματα του νέου αυτού κόμματος έκανε τον Γιώργο να αλλάξει άποψη και να επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησε (;).. την Νέα Δημοκρατία.

Η μεγάλη αγκαλιά του Γνήσιου

Το 2014 ήταν η χρονιά που ο Αλέξανδρος Παρίσης σχεδιάζει την επανεκλογή του στον Δημαρχιακό θώκο.. Τότε είναι που εμφανίζεται ο Τζωρτζάτος εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γνήσιου ως υποψήφιος (αφού πρώτα είχε αποδεχτεί πως κάθε σκέψη να κατέβει εκείνος για δήμαρχος ήταν … κοινωνικά απαγορευτική και ενώ είχε ανοιχτή γραμμή με το συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου!)

Μετά την εκλογή

Μετά κόπων και βασάνων λοιπόν ο Γιώργος Τζωρτζάτος εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος με την «σημαία» της Ισχυρής Κεφαλονιάς, και τότε είναι που αρχίζουν τα όργανα! Πραγματικά, μπορούμε να πούμε πως ο Γιώργος το πήγαινε… «χρονιά και παραίτηση» μιας και μέχρι σήμερα έχει παραιτηθεί 3 φορές! Συγκεκριμένα το 2015 παραιτείται από την παράταξη στην οποία είχε εκλεγεί έναν χρόνο πριν, αλλά με την πίεση του Αλέξανδρου Παρίση, το ξανασκέφτεται και παραμένει. Το 2016 ξαναπαραιτείται από το Λιμενικό Ταμείο και το 2017, λίγες μέρες πριν δηλαδή, μπαίνουν οι τίτλοι τέλους σε μια σχέση πολιτικού πάθους του Γιώργου Τζωρτζάτου και της Δημοτικής Αρχής με την οποία είχε αποσπάσει τις ψήφους των συμπολιτών του…

Υ.Γ.: Σκόπιμα παραβλέψαμε να αναφερθούμε στην αυτοαναγόρευσή του ως «εκφραστή του Καραμανλισμού στο νησί», έκφραση που χρησιμοποιεί συχνά μετά τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, γιατί δεν αξίζει κάτι τέτοιο στα ιστορικά στελέχη της παράταξης που έδωσαν και δίνουν μάχη ανιδιοτελώς για την Νέα Δημοκρατία…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer