Σήμερα στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια ακόμα τραγική σύμπτωση
Η άγνωστη αλήθεια για τον άδικο χαμό του 19χρονου Φώτη
Κοινωνία
09/10/2014 | 10:27

Με παρατεταμένο χειροκρότημα, με πυροβολισμούς, με τις λέξεις “αθάνατος” και “ήρωας” και τον Εθνικό Ύμνο αποχαιρέτησαν χθες τον 19χρονο Φώτη Ανδρικόπουλο που τραυματίστηκε θανάσιμα σε άσκηση σε πεδίο βολής σοτο Βόλο.

Τραγικά πρόσωπα οι γονείς και οι αδελφές του ενώ πλήθος κόσμου τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία.

Σήμερα στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια ακόμα τραγική σύμπτωση. Εκτός του ότι ο 19χρονος επρόκειτο να απολυθεί σε δέκα μέρες, ο Φώτης πήρε την σειρά ενός άλλου Πατρινόπουλου την ώρα της άσκησης.

Κάτι προέκυψε ξαφνικά και το παιδί δεν ήταν στο σημείο με αποτέλεσμα να πάρει την σκυτάλη ο Φώτης και να συμβεί το κακό.

Ο φίλος του που έμαθε την τραγική είδηση υπέστη σοκ. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως έφυγε ο Φώτης με τον οποίον ήταν στην ίδια σειρά και έκαναν παρέα. Ηταν μαζί φαντάροι και μαζί θα έπαιρναν το απολυτήριό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη ενώ τα μάτια του βούρκωναν συνεχώς.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, λίγο μετά τη φονική έκρηξη του όλμου, ο άτυχος Φώτης Ανδρικόπουλος, ως μέλος πολύτεκνης οικογένειας, μπορούσε να εκτίσει θητεία 6 μηνών. O ίδιος όμως θέλησε να την επεκτείνει στους 9 μήνες προκειμένου να πάρει μόρια για να γίνει Ειδικός Φρουρός.

Πηγή: madata.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer