Ο Διοικητής απάντησε και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παραιτείται, λέγοντας πως παραμένει στη θέση του ανεξάρτητα από το τι θέλουν κάποιοι.
Ζαφειρόπουλος: “Εδώ είμαι και παραμένω Διοικητής του Νοσοκομείου” (βίντεο)
Κοινωνία
24/09/2014 | 21:56

Της Γιάννας Κουλουμπή

Σε μια συνέντευξη που κράτησε πάνω από μία ώρα και με απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που ετέθησαν, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, το μεσημέρι της Τετάρτης μίλησε στα ΜΜΕ για όσα συμβαίνουν στον χώρο της υγείας στο νησί μας.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος μίλησε για τις συναντήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες στο Υπουργείο Υγείας, με σκοπό την εξεύρεση κονδυλίων, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς για τη στήριξη που του παρέχει συνολικά. Επίσης, τόνισε πως ουδέποτε έχει κρυφτεί από τα προβλήματα και είναι πάντα στο νοσοκομείο γιατί αυτό είναι το καθήκον του.

zafeiropoulos-panagiwtis

Ακόμη, μίλησε για την περιουσία του νοσοκομείου και δήλωσε πως έχει διατάξει την καταγραφή όλων τω περιουσιακών στοιχείων, ώστε να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει.

Έκανε λόγο και για νέες προσλήψεις μέχρι το τέλος του χρόνου σε διάφορες ειδικότητες, ενώ απέκλεισε προς το παρόν την πρόσληψη ατόμων για την μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Ο Διοικητής απάντησε και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παραιτείται, λέγοντας πως παραμένει στη θέση του ανεξάρτητα από το τι θέλουν κάποιοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρών στην συνέντευξη ήταν και ο Διονύσης Μαρκάτος από το νοσοκομείο του Ληξουρίου, ο οποίος μίλησε για την ολοκλήρωση της μελέτης αντισεισμικής θωράκισης του νοσοκομείου, την δωρεά Λιβιεράτου, που έχει βρει τρόπο να «ξεκολλήσει», αλλά και τον νέο εξοπλισμό που αναμένεται να φτάσει στο νοσοκομείο.

markatos-dionysis


zafeiropoulos-markatos1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer