Ο ζεστός ήλιος στάθηκε σύμμαχος για τους μικρούς καρναβαλιστές, που έδωσαν ένα ζωντανό «παρόν» στο κέντρο της Πόλης, συμμετέχοντας στην παρέλαση για το Πίκολο Καρναβάλι.
Ζάκυνθος: Παρέλαση Picollo Καρναβαλιού
Κοινωνία
16/02/2015 | 21:19

Ο ζεστός ήλιος του χθεσινού απογεύματος στάθηκε σύμμαχος για τους μικρούς καρναβαλιστές, που έδωσαν ένα ζωντανό «παρόν» στο κέντρο της Πόλης, συμμετέχοντας στην παρέλαση για το Πίκολο Καρναβάλι και σκορπώντας, μαζί με τις σερπαντίνες και τον κομφετί, μηνύματα κεφιού, αισιοδοξίας και θετικής διάθεσης.

Από νωρίς το μεσημέρι τις καφετέριες και τα μαγαζιά στην Πόλη είχαν γεμίσει και από πολλούς συντοπίτες μας, που εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και παρακολούθησαν την πολύχρωμη παρέλαση, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα με αφετηρία τον Άγιο Λάζαρο και κατάληξη την Πλατεία Αγίου Μάρκου.

«Προπομποί» της παρέλασης ήταν οι ντελάληδες, ο Κόντε Καρνάβαλος και το άρμα για το Πίκολο Καρναβάλι, το οποίο συνόδευσαν ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς, ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις Γ. Κόκλας αλλά και μέλη της καρναβαλικής επιτροπής.

Πηγή: ermisnews.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer