Ο δράστης έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα και γουρούνες και στο τέλος αυτής της πορείας σχεδόν μπήκε μέσα σε νυχτερινό κατάστημα που βρισκόταν στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά
Ζάκυνθος: Μεθυσμένος τουρίστας έκλεψε ασθενοφόρο και προκάλεσε ζημιές και τροχαία
Κοινωνία
12/07/2016 | 09:44

Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσταση στην τουριστική περιοχή του Λαγανά ενώ τις νυχτερινές ώρες χρειάζεται μεγάλη δύναμη της αστυνομίας για να τιθασεύσει τα πνεύματα των θερμόαιμων αλλοδαπών τουριστών.

Ένα ακόμα συμβάν ήλθε να προστεθεί στα χιλιάδες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή τη φορά ο δράστης υπερέβη τα όρια…

Νεαρός βρετανός τουρίστας υπό την επήρεια αλκοόλ πήρε ασθενοφόρο όχημα ιδιωτικού θεραπευτηρίου, λίγα μετά αφότου είχαν βγάλει από μέσα ασθενή και έκανε μία τρελή κούρσα με τα ανάλογα αποτελέσματα. Μάλιστα έβγαλε με τη βία τον οδηγό από το ασθενοφόρο, τον πέταξε κάτω και ανέβηκε στη θέση του για να οδηγήσει.

Ο δράστης έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα και γουρούνες και στο τέλος αυτής της πορείας σχεδόν μπήκε μέσα σε νυχτερινό κατάστημα που βρισκόταν στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά. Το ευτύχημα είναι ότι μετά από τέτοια δραστηριότητα υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές και όχι τραυματισμοί, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε μια πολυσύχναστη και γεμάτη νυχτερινή ζωή περιοχή.

Η αστυνομία που κλήθηκε στο συμβάν συνέλαβε το νεαρό τουρίστα που προκάλεσε τόσες πολλές υλικές ζημιές και τρομοκράτησε όσους βρέθηκαν στην πορεία του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες , ο νεαρός βρετανός κατηγορείται για παράνομη βία, για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης και για μέθη.

Ο βρετανός που έκανε τις διακοπές του στο Λαγανά ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Όλοι όσοι έτυχε να είναι μάρτυρες στο συμβάν αναρωτιούνται πως και δεν είχαμε θύματα μετά από όλα αυτά που συνέβησαν.

asthenoforo-trakarismeno idiwtiko-asthenoforo-trakarismeno

Πηγή: ermisnews.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer