Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, Διονύσης Παναγιωτóπουλος προσπάθησε να πείσει του κατοίκους του Σκοπού να ανοίξουν την είσοδο του ΧΥΤΑ
Ζάκυνθος: Άκαρπη η συνάντηση για το ζήτημα των σκουπιδιών
Κοινωνία
27/11/2016 | 10:47

Άκαρπη αποδείχτηκε η προσπάθεια που κατέβαλε, με την προσωπική του παρουσία στη Ζάκυνθο, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, Διονύσης Παναγιωτóπουλος, να ανοίξει η πρόσβαση στον κορεσμένο ΧΥΤΑ του Σκοπού και να αποσυμφορηθεί η πόλη από τους τεράστιους όγκους σκουπιδιών.

Ο κ. Παναγιωτóπουλος βρέθηκε στη Ζάκυνθο, με εντολή του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, σε μια προσπάθεια να πείσει του κατοίκους του Σκοπού να ανοίξουν την είσοδο του ΧΥΤΑ επικαλούμενος τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία που καιροφυλακτούν από την παράταση του προβλήματος.

Οι κάτοικοι ζήτησαν από τον κ. Παναγιωτóπουλο γραπτή διαβεβαίωση ότι σε τρεις μήνες θα έχει περάσει η διαχείριση των απορριμμάτων στην αποκαλούμενη ενδιάμεση λύση που θα εγκατασταθεί σε άλλη περιοχή, μακριά από το Σκοπό, κάτι για το οποίο ωστόσο δεν μπορούσε να δεσμευτεί ο γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Τα σκουπίδια παραμένουν για τέταρτη εβδομάδα εκτεθειμένα σε διάφορα σημεία στην πόλη και τα χωριά, με τη βροχή να έχει επιδεινώσει την ήδη άσχημη κατάσταση.

Πηγή: protothema.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer