Ο Ε.Α.Σ. συνεργαζόμενος με το Μελισσοκομικό Κέντρο Δυτικής Ελλάδας παρέχει δωρεάν την σύνταξη πλήρους φακέλου υποψηφιότητας.
Ε.Α.Σ. : Χρηματοδοτήσεις ντόπιων Μελισσοκόμων
melissokomos
Κοινωνία
02/04/2015 | 13:55

Κάθε ντόπιος Μελισσοκόμος έχει την ευκαιρία, με την επίσκεψή του στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης στο Αργοστόλι, να ενημερωθεί για όλα εκείνα που χρειάζεται να ξέρει για να σταθμίσει την τελική του απόφαση: αν μπορεί και αν τον συμφέρει να συμμετάσχει στις χρηματοδοτούμενες Μελισσοκομικές δράσεις για το έτος 2015 όπως : α) «Αντικατάσταση κυψελών» όπου ενισχύεται η δαπάνη για την προμήθεια καινούργιων κυψελών και β) «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» όπου ενισχύεται η δαπάνη μετακίνησης των μελισσοσμηνών από τον συνήθη μόνιμο τόπο της μελισσοκομικής εκμετάλλευσης σε άλλον.
Ο Ε.Α.Σ. συνεργαζόμενος με το Μελισσοκομικό Κέντρο Δυτικής Ελλάδας παρέχει δωρεάν την σύνταξη πλήρους φακέλου υποψηφιότητας για συμμετοχή στις ανωτέρω δράσεις σε όσους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Μελισσοκόμους επιθυμούν να συμμετάσχουν, καταθέτοντας τα δικαιολογητικά τους στο Κ.Ε.Α. του Ε.Α.Σ. το αργότερο έως Τετάρτη 29/4/2015.

Για το Δ.Σ. του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας Π. Καλαφάτης, Πρόεδρος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer