Με νεώτερη συμπληρωματική εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ορίζεται ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κάποιος να ενταχθεί στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων
Ε.Α.Σ.: Χορήγηση βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών εκτός Ο.Σ.Δ.Ε.
Οικολογία
05/11/2016 | 13:28

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, με νεώτερη συμπληρωματική εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ορίζεται ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κάποιος να ενταχθεί στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (Μ.Α.Ε.Ε.), και να λάβει την σχετική βεβαίωση, σε περίπτωση πρόσφατης απόκτησης αγροτικής εκμετάλλευσης όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής Αίτησης στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Επιδοτήσεων (Ο.Σ.Δ.Ε.).
Συγκεκριμένα, αν ο ενδιαφερόμενος ντόπιος Ελαιοπαραγωγός, Αμπελουργός, Κτηνοτρόφος, Μελισσοκόμος, Κηπευτικοπαραγωγός, Δενδροκαλλιεργητής και Ψαράς, δεν είναι υπόχρεος σε υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, ως δικαιολογητικό για τη χορήγηση βεβαίωσης εγγραφής στο Μ.Α.Α.Ε. απαιτείται υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, στην οποία θα δηλώνει ότι δεν είναι υπόχρεος υποβολής φορολογικής δήλωσης, το λόγο για τον οποίο δεν είναι υπόχρεος υποβολής και θα φέρει τη βεβαίωση του γνησίου υπογραφής του δηλούντος.
Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer