Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ντόπιων δικαιούχων παραγωγών πιστώθηκαν τα οφειλόμενα ποσά του Ε.Φ.Κ. πετρελαίου για το β' εξάμηνο του 2013 και ολόκληρο το 2014
Ε.Α.Σ.: Πληρώθηκε ο Ε.Φ.Κ. του πετρελαίου αγροτικής χρήσης
Οικολογία
03/02/2017 | 14:19

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με σχετική γνωστοποίηση του Υπουργείου Οικονομικών καταβλήθηκε  η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.) του πετρελαίου που προορίζεται για αγροτική χρήση (αγροτικό πετρέλαιο) στους ντόπιους Αγρότες.

Συγκεκριμένα, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ντόπιων δικαιούχων Παραγωγών πιστώθηκαν τα οφειλόμενα ποσά του Ε.Φ.Κ. πετρελαίου για το β’ εξάμηνο του 2013 και ολόκληρο το 2014.

Σημειώνεται από το Υπουργείο ότι, τυχόν οφειλές των δικαιούχων Παραγωγών  προς Ασφαλιστικούς φορείς και προς Δ.Ο.Υ. συμψηφίζονται σύμφωνα με το άρθρο 83 του Ν.Δ.356/74 (Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων).

Για περισσότερες διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι Θιακο Κεφαλλονίτες Παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών  (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά (8:00 – 16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από τον  Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer