Όπως φαίνεται, τα αγωνιώδη ερωτήματα επιβίωσης των Κεφαλλήνων και Θιακών Παραγωγών δε θα λάβουν ποτέ απάντησή σας
Ε.Α.Σ.: Μια οφειλόμενη απάντηση στον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Οικολογία
26/03/2015 | 19:11

Αναμένουμε όλες αυτές τις ημέρες μια σοβαρή απάντησή σας στην από 4.2.2015 Διαμαρτυρία μας. Όπως φαίνεται, τα αγωνιώδη ερωτήματα επιβίωσης των Κεφαλλήνων & Θιακών Παραγωγών δε θα λάβουν ΠΟΤΕ απάντησή σας.

Αντ’ αυτού, αντιληφθήκαμε το σαφές υπονοούμενό σας που συμπυκνώνει σε δυο λόγια το νόημα της «απάντησής σας» … Μην τα βάζετε μαζί μας, γιατί θα αποκαλύψουμε στο πανελλήνιο και εγγράφως τα προσωπικά στοιχεία του φακέλου σας και θα σας απειλήσουμε με προσφυγή στη δικαιοσύνη, διότι αναθέσαμε στο νομικό μας τμήμα να ερευνήσει την επιστολή διαμαρτυρίας σας… Αλήθεια, ποιος θα έπρεπε πραγματικά να ανησυχεί για μια τέτοια προσφυγή στη δικαιοσύνη ;

Στους νομικούς σας συμβούλους θα ήταν πιο φρόνιμο να διαβιβασθούν πρωτίστως οι δικές μας επιστολές, ώστε να λάβουμε για πρώτη φορά μια αληθινή απάντηση και όχι να τους προωθείτε επιλεκτικά ότι εσείς θεωρείτε ότι σας ενοχλεί.

Η ουσία είναι μία, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφέρθηκε να απαντήσει στις εύλογες και χρονίζουσες πλέον απορίες των Κεφαλλήνων & Θιακών Παραγωγών, KANENAΣ από τους «αρμόδιους»  ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ με πραγματικό ενδιαφέρον τη Διαμαρτυρία μας.

Αυτοί που στ’ αλήθεια διάβασαν και επιδοκίμασαν την επιστολή μας ήταν οι πολυάριθμες Συνεταιριστικές και Συνδικαλιστικές Οργανώσεις όλης της Χώρας, αλλά και πλήθος Δημοσίων και Ιδιωτικών, Κοινωνικών και Πολιτικών Φορέων. Όλοι αυτοί αντιλαμβάνονται ότι το περιεχόμενό της αφορά ένα γενικότερο κοινωνικό – και όχι προσωπικό όπως θελήσατε να το εμφανίσετε – πρόβλημα και νιώθουν ότι η λέξη «ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ» περιγράφει χαρακτηριστικά το φαινόμενο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Θεωρούμε ιδιαίτερα υποτιμητικό για τη νοημοσύνη όλων να προσωποποιήσουμε την υπόθεση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και να απαντήσουμε από τη θέση αυτή στην παράνομη και αποτρόπαιη ενέργειά σας, δηλαδή στη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων συγκεκριμένων Μελών του Δ.Σ. και συγγενικών τους προσώπων. Η πράξη σας είναι επίμεμπτη ποινικά αλλά και ψευδής, περιέχουσα στοιχεία τα οποία αμφισβητούμε και επιφυλασσόμαστε να προσφύγουμε για αυτά στη δικαιοσύνη. Αν αυτή είναι η στρατηγική σας για να μας σταματήσετε, γελιέστε. Τέτοιες ενέργειες θυμίζουν «ναζιστικές πρακτικές», όταν για να εκδικηθούν έναν πατριώτη που έκανε αντίσταση, «οι κατακτητές» ξεκλήριζαν όλους τους συγγενείς του και ολόκληρο το χωριό τους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα Μέλη του Δ.Σ. του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης οφείλουν θεσμικά να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους για την υπεράσπιση των δίκαιων συμφερόντων των Παραγωγών και να μεταφέρουν προς τους αρμοδίους το πλήθος διαμαρτυριών που φθάνουν σε εμάς από τους Παραγωγούς, αλλά και αυτά που γνωρίζουμε από προσωπική μας αντίληψη. Είμαστε μέσα στους ανθρώπους της παραγωγής και γνωρίζουμε άμεσα τα όσα καταγγέλλουμε. Δεν καθόμαστε σε γραφεία απρόσιτα στους πολίτες, είμαστε διαθέσιμοι άμεσα προσωπικά και τηλεφωνικά, σε αντίθεση με όσους «αρμόδιους» ούτε στα τηλέφωνα δεν απαντούν, είτε στα γραφεία της Αθήνας, είτε στα περιφερειακά γραφεία των Πατρών. Ακόμα όμως και αν «τύχει» να απαντήσει κάποιος στο τηλέφωνο, δε δίδει τις σωστές και κατατοπιστικές απαντήσεις.

Η αρχή όμως έγινε, ευτυχώς το ζήτημα έφθασε πλέον στα κατάλληλα θεσμικά πρόσωπα, σε εκείνους που πρέπει να το γνωρίζουν και να λάβουν μέτρα για να σώσουν τον παραγωγικό μας κόσμο. Αναμένονται εξελίξεις …

Για το Δ.Σ. του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Ανδρέας  Π. Καλαφάτης,  Πρόεδρος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer