Oι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Κτηνοτρόφοι μπορούν εφόσον επιθυμούν την παροχή δωρεάν ολοχρονικής παρακολούθησης των Μητρώων Εκμετάλλευσης του Ζωικού κεφαλαίου τους, να προσέρχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.)
Ε.Α.Σ.: Μεγάλη ανταπόκριση των ντόπιων Κτηνοτρόφων
Οικολογία
08/12/2016 | 16:20

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του η προσέλευση των ντόπιων Κτηνοτρόφων για την απογραφή του Ζωικού τους κεφαλαίου φέτος είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Ως γνωστό, οι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Κτηνοτρόφοι μπορούν  εφόσον επιθυμούν την παροχή δωρεάν ολοχρονικής παρακολούθησης των Μητρώων Εκμετάλλευσης του Ζωικού κεφαλαίου τους, να προσέρχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.), πιστοποιημένο φορέα Α & Β βαθμών για την Περιφέρεια Κεφαλονιάς & Ιθάκης,  που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, προκειμένου το εξειδικευμένο  προσωπικό να τους διευκολύνει και να αποφευχθούν λάθη ή παραλείψεις που θα κοστίσουν.

Υπενθυμίζεται ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά στην τελική ημερομηνία για την προσκόμιση της απογραφής, καθώς, σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, σε περίπτωση που τα Μητρώα προσκομιστούν μετά τις 15 Δεκεμβρίου, θα υπάρχουν ποινές μετά από το διασταυρωτικό έλεγχο.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer