Οι Παραγωγοί οφείλουν να προσκομίσουν όσα δικαιολογητικά ανανεώνονται κάθε χρόνο ή έχουν αλλάξει από πέρσι
Ε.Α.Σ: «Καμπανάκι» για τα δικαιολογητικά των Επιδοτήσεων
Κοινωνία
07/08/2015 | 16:59

O Ε.Α.Σ. ενημερώνει ότι μετά από έλεγχο των φετινών Αιτήσεων του Ολοκληρωμένου Συστήματος και Διαχείρισης Ελέγχων (Ο.Σ.Δ.Ε.) των ντόπιων Ελαιοπαραγωγών, Αμπελουργών, Μελισσοκόμων, Κηπευτικοπαραγωγών, Δενδροκαλλιεργητών, Ψαράδων και Κτηνοτρόφων, οι οποίοι τις υπέβαλλαν μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) του Ε.Α.Σ., μοναδικού πιστοποιημένου φορέα Α & Β βαθμού Περιφέρειας Κεφαλληνίας & Ιθάκης, διαπιστώθηκε ότι ορισμένοι Παραγωγοί δεν έχουν προσκομίσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ώστε να συμπληρωθεί πλήρως ο ατομικός τους φάκελος Ο.Σ.Δ.Ε.
Όπως έχει επισημανθεί το 2015 είναι το έτος χορήγησης των ΝΕΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ όπως αυτά προβλέπονται από την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014-2020. Ως εκ τούτου, Ο Ε.Α.Σ. καλεί τους εν λόγω ντόπιους Παραγωγούς, έως το αργότερο εντός πέντε εργασίμων ημερών, να προσκομίσουν στα γραφεία του Κ.Ε.Α. στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, τις όποιες εκκρεμότητες δικαιολογητικών.
Υπενθυμίζεται ότι, οι Παραγωγοί οφείλουν να προσκομίσουν όσα δικαιολογητικά ανανεώνονται κάθε χρόνο ή έχουν αλλάξει από πέρσι (όπως, βεβαίωση του Δήμου για το Μονίμου Κατοικίας , το Ε1 2015 του Ιδιοκτήτη Κύριας Κατοικίας σε περίπτωση Φιλοξενίας, Βεβαίωση Δασαρχείου για τα Ιδιόκτητα Βοσκοτόπια, Καλλιεργητικό Σχέδιο για τα Βιολογικά, την Ετήσια Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος (2015),  δικαιολογητικά για Χρήματα που προκύπτουν από Εμπορικές, Μισθωτές Υπηρεσίες και Ελεύθερα Επαγγέλματα, κλπ).
Τέλος, ο Ε.Α.Σ. τονίζει ότι η ενημέρωση και η εξυπηρέτηση του συνάδελφου ντόπιου Ελαιοπαραγωγού, Αμπελουργού, Μελισσοκόμου, Κηπευτικοπαραγωγού, Δενδροκαλλιεργητή, Ψαρά και Κτηνοτρόφου, για όλα τα θέματα που μπορεί να τον απασχολούν δεν αποτελεί δωρεάν παροχή υπηρεσίας αλλά υποχρέωση.
Για το Δ.Σ. του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας Π. Καλαφάτης, Πρόεδρος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer