Kαλούνται οι ντόπιοι παραγωγοί που δεν πληρώθηκαν την Εξισωτική Αποζημίωση έτους 2016, να υποβάλλουν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων πληρωμών
Ε.Α.Σ.: «Ενστάσεις» από τους κομμένους ντόπιους παραγωγούς Εξισωτικής 2016
Οικολογία
05/01/2017 | 14:38

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) , καλούνται οι ντόπιοι Παραγωγοί που δεν πληρώθηκαν την Εξισωτική Αποζημίωση έτους 2016, να υποβάλλουν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων πληρωμών, έως Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) του Ε.Α.Σ., ως πιστοποιημένος  από το Υ.Α.Α.Τ.  Φορέας Α και Β βαθμών για ολόκληρη την Περιφέρεια Κεφαλονιάς & Ιθάκης, έχει στη διάθεση των ενδιαφερομένων ντόπιων Παραγωγών τους πίνακες με όλα τα αποτελέσματα πληρωμών για τους Θιακο – Κεφαλλονίτες Παραγωγούς που αιτήθηκαν Επιδότηση στο Μέτρο 13 “ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ Ή΄ ΆΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ” του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (πρώην Εξισωτική Αποζημίωση) για το έτος 2016.

Για οποιεσδήποτε ενημερώσεις – διευκρινήσεις Επιδοτήσεων και για την υποβολή ενστάσεων οι δικαιούχοι ντόπιοι Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Κτηνοτρόφοι, Κηπευτικοπαραγωγοί, Μελισσοκόμοι και Δενδροκαλλιεργητές μπορούν να προσέρχονται στο Κ.Ε.Α.  που λειτουργεί καθημερινά (8:00-16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer